Kunsten er Musikhuset Esbjergs selskabsrestaurant, som både er det perfekte sted til bryllupper, fester og andre selskaber, og som danner ramme om de populære Dinner Nights. Kunsten står også bag den mad, du kan nyde i Musikhuset Esbjerg inden dit show.

Manden, der står bag maden, er en af lokalområdets kulinariske stjerner, Jacob Møller Justesen, der har en fortid hos blandt andet Henne Kirkeby Kro, Hotel Britannia og Restaurant Justesen i Varde.

Jacob Møller Justesen og hans dygtige hold af kokke laver mad, der er frisk, lokalt forankret og som tager udgangspunkt i de produkter, der er i sæson netop nu.


Hold din fest eller dit selskab i Kunsten

Med udsigt over Byparken og Vadehavet ligger Kunsten fantastisk placeret. Når du dertil lægger, at Jacob Møller Justesen står bag maden, og at Musikhusets personale står for servicen, finder du ikke et bedre sted i Esbjerg at holde dit selskab. Uanset, om der er tale om din bryllupsfest, din runde fødselsdag, en reception, dit barns konfirmation eller noget helt femte, er Kunsten det perfekte sted.

I Kunsten er der plads til 130 spisende gæster, men er I endnu flere, har Musikhuset Esbjerg heldigvis masser af andre lokaler til rådighed. Vi har kort og godt altid det lokale, der passer til dig og dine gæster. Og maden bliver naturligvis leveret af Kunsten og køkkenchef Jacob Møller Justesen.

Her kan du læse mere de mange muligheder, der er for at holde selskaber i Kunsten og i Musikhuset Esbjerg.


Kontakt os og lad os hjælpe med at arrangere din næste fest

Kunne du tænke dig at holde din fest eller dit selskab i Kunsten i Musikhuset Esbjerg, så tøv ikke med at kontakte eventkoordinator Pia Klitten Kjærgaard på pkk@mhe.dk eller telefon 76 10 90 16 for et uforpligtende tilbud.


Dinner Nights i Musikhuset Esbjerg

Til Dinner Nights bliver du forkælet og underholdt af Jacob Møller Justesen og hans hold, der serverer en lækker fireretters menu og tilhørende vinmenu.

Dinner Nights foregår i Kunsten og bliver afholdt cirka en gang om måneden.

Du kan læse meget mere om Dinner Nights og købe billet her.


Sådan bestiller du spisning inden showet

Skal du til koncert, musical eller et andet kulturarrangement i Musikhuset Esbjerg? Så får I den bedste aften ved at indlede den med en lækker middag, sammensat af Kunsten med Jacob Møller Justesens i front.

Menuen serveres i Musikhuset Esbjergs lyse foyer. Du bestiller spisning inden showet i Musikhuset Esbjerg her.


Smiley-rapport

Se Kunstens seneste kontrolrapporter på findsmiley.dk her

CVR-nummer: 37 86 63 26