Med kulturelle indslag kan jeres møde eller konference forvandles til en uforglemmelig oplevelse

Kultur er en del af Musikhuset Esbjergs dna, og giver du os i forbindelse med dit arrangement mulighed for at udfolde os som det spil-levende kulturhus, vi er, lover vi, at dine medarbejdere eller kollegaer får en oplevelse, de vil tale om længe efter den er overstået.

Lad os for eksempel hjælpe jer med at finde lige præcis det band, der kan lukke jeres konference med et brag. Lad os udfolde os med et af vores spændende kulturkoncepter Mordet i Musikhuset, Smag på kulturen eller Kulturkicket.

Eller lad os hjælpe dig med at finde lige præcis det særlige kulturelle indslag, der løfter jeres arrangement til en uforglemmelig oplevelse.

Mordet i Musikhuset

Mordet i Musikhuset er en udfordrende teambuildingøvelse og selskabsleg. Men det er samtidig en sjov og anderledes måde at blive ført gennem Musikhuset Esbjergs snørklede gange og lige så snørklede historie.

Undervejs på jeres tur rundt i Musikhuset sale, kældergange og kontorer skal I finde spor, løse gåder og forsøge at opklare, om de farverige mennesker, I støder på, har rent mel i posen eller ej. Og til sidst skal I svare på, hvem der har begået Mordet i Musikhuset. 

Spillet er specialudviklet i samarbejde mellem Musikhuset Esbjerg og Eventsupport, der har mange års erfaring i at udvikle og afvikle sjove og anderledes rollespil og gådefulde mysterier.

Mordet i Musikhuset kan både spilles som en underholdende teambuilding- og samarbejdsøvelse af en større virksomhed eller organisation, eller det kan fungere som et sjovt og anderledes networking-arrangement for flere mindre grupper.

Mordet i Musikhuset kan tilpasse, så det også kan fungere for mindre virksomheder og selskaber.

Kontakt eventkoordinator Julie Mørk Pedersen, jmp@mhe.dk, 76 10 90 37, hvis I vil høre mere om, hvordan I kan opklare Mordet i Musikhuset.

Smag på kulturen

Smag på kulturen vores kulturpakke, hvor to af de ting, vi holder allermest af – kultur og kulinariske oplevelser – smelter sammen.

Med udgangspunkt i kultur, forskellige kunstarter og den kulinariske verden sammensætter vi et event ud over det sædvanlige.

Det kunne være en operasanger, der synger Verdi, mens I nyder lækre italienske vine, det kunne være tango og tapas, og det kunne være alt muligt andet.

Kontakt os, og lad os sammen finde frem til, hvilken mad og kultur, I har lyst til at sætte tænderne i.

Kulturkicket

Med Kulturkicket får I et kulturelt indspark – eller los i røven – der giver værdi for lige præcis jeres virksomhed eller organisation.

Alle kunstarter kan bidrage med relevante indsigter og paralleller til et moderne arbejdsliv. Og uanset, om I gerne vil have fokus på at styrke sammenholdet, kommunikationen eller ledelsesstilen, er mulighederne utallige.

Få for eksempel et foredrag om kreativ ledelse med afsæt i rockmusik. Eller hvad med et foredrag om kropssprog og præsentationsteknik med klangbund i teaterkunsten? Eller I kan få en indførsel i, hvordan man som dirigent får et stort orkester til at spille sammen, på og uden for scenen.

Kontakt os, og lad os sammen finde ud af, hvilket Kulturkick der giver mening for netop jer.

Kontakt vores eventteam, hvis du vil høre mere

Julie Mørk Pedersen, eventkoordinator

jmp@mhe.dk

76 10 90 37