I Musikhuset Esbjerg sætter vi en ære i at skræddersy dit arrangement, så du og dine gæster får det præcis, som I vil have det

Når du arrangerer et møde, en konference eller et andet erhvervsarrangement i Musikhuset Esbjerg sørger vi for, at det er tilpasset dine ønsker og behov.

Vores dygtige eventteam og tekniske stab hjælper dig med at finde frem til, hvordan vi kan gøre dit arrangement helt perfekt.

Et utal af muligheder

I Musikhuset Esbjerg har vi lokaler og sale i alle størrelser, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan de kan indrettes.

Vi kan klare alt fra små, simple møder med let frokost til store konferencer eller fester med storslået middag, smuk oppyntning og overrumplende indslag af enhver slags.

Lad kulturen inspirere jer

I mere end 20 år har Musikhuset Esbjerg skabt store kulturoplevelser, og det er en erfaring, vi trækker på, når vi laver erhvervsarrangementer.

Vi elsker, når vi kan få lov til at hjælpe dig til at skabe unikke oplevelser, og mødet eller konferencen tilføres elementer fra kulturen.

Læs mere mere om, hvordan I bliver inspireret af kulturen i Musikhuset Esbjerg.

Hvad skal vi have at spise?

Uanset om I er 12 eller 1.200 gæster serverer Musikhuset Esbjerg mad og drikke i topklasse – frisk, lækker, indbydende og fuld af energi, så I er klædt på til at få mest ud af jeres arrangement.

Vi kan klare alt fra rundstykker og ost, vestjysk frokostbord og kaffe og kage til gallamiddage, lækre, økologiske snacks og moster – og hvad som helst derimellem. Og opdækningen og servicen, den går vi aldrig på kompromis med.

Musikhuset Esbjerg arbejdet tæt sammen med en række af lokalområdets bedste leverandører, og mulighederne for at sammensætte lækre menuer er utallige.

Priser

Vi skræddersyr alle arrangementer i Musikhuset Esbjerg, og prisen regnes individuelt ud, afhængig af antallet af deltagere, indhold, varighed, teknikbehov og så videre.

Kontakt vores eventteam og tag en snak om, hvilke ønsker og behov, I har – så finder vi en god og rimelig pris til jer.

Kontakt Musikhuset Esbjergs eventteam

Eventkoordinator Julie Mørk Pedersen, jmp@mhe.dk, 76 10 90 37

FOTOGRAFEN ER PÅ VEJ

Eventkoordinator Cecilie Winther Christiansen, cwc@mhe.dk, 76 10 90 38