Konference i Esbjerg. Musikhuset Esbjerg har de største, smukkeste og mest alsidige rammer.

Musikhuset Esbjerg har de smukkeste, største og mest alsidige rammer til at holde møde og konference i Esbjerg.

Er I på udkig efter det perfekte lokale til at holde møde eller konference i Esbjerg? Så behøver I ikke lede længere – Musikhuset Esbjerg har de smukkeste, største og mest alsidige lokaler i Esbjerg til alle former for konferencer, møder, messer, fester og events.

Fra fornem galla blandt Hovedfoyerens skulpturelle søjler til fest i rå omgivelser på Koncertsalens scene. Fra eksklusivt ledermøde i Utzons Udsigt til stor konference over flere dage. Musikhusets alsidige rammer giver os mulighed for at skabe unikke totalløsninger tilpasset lige netop dit arrangement. Med vores 10.000 kvadratmeter kan vi rumme næsten alt, og uanset hvilke ønsker og krav du har til lokale, opstilling, mad eller teknik, kan vi opfylde dem.

Når vi i forbindelse med arrangementer folder os fuldt ud som det levende og dynamiske kulturhus, vi er, kan du være sikker på, at dine kunder, gæster eller ansatte får en uforglemmelig oplevelse. I kan for eksempel kombinere jeres møde eller konference med en forestilling i huset. Eller vi kan trække på vores store netværk og finde præcis det band eller den underholdning, der passer til jer.

Vores store erfaring med afvikling af enhver slags arrangementer betyder, at du ikke skal bekymre dig om noget. Vi tager os af alt det praktiske, også registrering og hotelbooking, og vi står klar med teknisk hjælp og assistance, hvis det er nødvendigt.

Alle vores sale og konferencefaciliteter er indrettet med moderne, professionelt AV-udstyr og trådløst internet.

Her kan du læse om, hvad vores erhvervskunder siger om, hvorfor de vælger Musikhuset Esbjerg, når de skal holde møde eller konference i Esbjerg.