Hold jeres møde eller konference i Musikhuset Esbjerg, så får I de mest inspirerende rammer, masser af plads, fremragende service og den lækreste mad

Til møde eller konference i Esbjerg er Musikhuset Esbjerg det rigtige valg.

Er I på udkig efter det perfekte sted til at holde møde eller konference i Esbjerg? Så behøver I ikke lede længere. Musikhuset Esbjerg har de mest inspirerende og alsidige lokaler i Esbjerg til alle former for konferencer, større møder, messer, fester og events, og vi garanterer service og forplejning i topklasse.


Hvorfor skal vi vælge Musikhuset Esbjerg til vores møde eller konference?

I skal holde jeres større møde eller konference i Musikhuset Esbjerg, fordi

  • I får skræddersyet jeres møde eller konference
  • I får de smukkeste og mest inspirerende rammer om jeres møde eller konference
  • I får rigeligt med plads – uanset om I er 100 og 1.300 gæster
  • I får mad i topklasse
  • I får hjælp med alt – fra start til slut
  • I får lyd- og AV-udstyr i verdensklasse – og vores teknikere sørger for, at det spiller
  • I er tæt på bymidte, hoteller, banegård – og naturen
  • I har masser af muligheder for spændende kulturindslag


Vi skræddersyr mødet eller konferencen til jeres ønsker og behov

I Musikhuset Esbjerg arbejder vi ikke med metervarer eller mødepakker. Vi skræddersyr og tilpasser alle møder og konferencer, så det passer perfekt til jer som kunder. På den måde får I altid de perfekte forudsætninger for at få mest ud af jeres møde eller konference i Musikhuset Esbjerg.

Vi har både lysten, evnerne og faciliteterne til at tænke stort, og vi står klar til at hjælpe jer med at finde frem til de sjove og anderledes idéer, der løfter jeres møde eller konference til mere, end gæsterne forventer.


Smukke og inspirerende rammer med plads til det hele

Uanset om I er 100 eller 1.300 mennesker til jeres møde eller konference, har vi de perfekte rammer til jer. Foyeren og Koncertsalen er perfekt til store møder og konferencer, Teatersalen og Mødesalen passer til de mellemstore møder og konferencer, og til de mindre og mere intime arrangementer har vi vores smukke restaurantionslokaler i Kunsten, hvor der er udsigt til Byparken, havnen og Fanø.

Musikhusets sale og lokaler er ekstremt fleksible og kan tilpasses til det antal, I er, og til det specifikke arrangement, I ønsker at holde. Dermed bliver rammerne aldrig for store eller for små, og lokalerne bliver altid indrettet, så I får de optimale forudsætninger for at få mest ud af jeres møde eller konference.

Lokalerne kan naturligvis kombineres på alle de måder, der passer bedst til jeres ønsker og behov.

Konference i Musikhuset Esbjerg

“Vi har gennem flere år valgt at afholde vores Award Ceremony for Next Step Challenge i Musikhuset Esbjerg. Deres flotte og eksklusive rammer giver en passende afslutning for vores konkurrence. Vi har et godt samarbejde med det professionelle team i Musikhuset både under forberedelserne og i afviklingen. Det giver en international standard, som vi kan være stolte af.”

Niels Duedahl, adm. direktør, Norlys


En af regionens bedste kokke laver maden til jer

Når I holder møde eller konference i Musikhuset Esbjerg, er det en af Vestkystens bedste kokke, Jacob Møller Justesen med en fortid hos Henne Kirkeby Kro, og hans fremragende hold, der søger for, at I spiser godt.

Menuen sammensættes med udgangspunkt i lokale og sæsonaktuelle råvarer, men hvad jeres gæster skal spise, aftaler i naturligvis i samarbejde med Jacob Møller Justesen.


Vi tager jer i hånden gennem hele processen

Når I holder møde eller konference i Musikhuset Esbjerg, bliver i taget i hånden fra start til slut. Vores eventkoordinator Pia hjælper med at sammensætte arrangementer, så I får det, som I ønsker det, og når mødet eller konferencen skal afholdes, er vi med hele vejen og sikrer, at alt spiller – lige fra opsætning og indtjekning til forplejning og teknisk afvikling.


Lyd- og AV-udstyr i verdensklasse

Musikhuset Esbjerg er Sydvestjyllands største kulturhus, og vi er vant til at lave topprofessionelle koncerter, musicals, forestillinger og meget mere. Vi har derfor lyd-, lys- og AV-udstyr i absolut verdensklasse, og vores tekniske personale er vant til at arbejde med det hver eneste dag.

Når I holder jeres møde eller konference i Musikhuset Esbjerg, er en af Musikhuset Esbjergs egne teknikere altid tilknyttet arrangementet og hjælper med afviklingen fra start til slut. Det betyder med andre ord, at I altid er i meget trygge hænder og kan være sikre på, at teknikken spiller.

Teknik og AV-udstyr i topklasse i Musikhuset Esbjerg


Placeret midt i byen

Musikhuset Esbjerg ligger centralt placeret i Esbjerg, og hovedparten af byens hoteller, blandt andre Hotel Britannia og Scandic Olympic, ligger inden for fem minutters gang fra Musikhuset. Det samme gør banegården og til- og frakørsel til motorvej.


Giv deltagerne mere, end de forventer

Musikhuset Esbjerg er ikke som møde- og konferencehuse er flest. Vi er et kulturhus, og kultur gennemtrænger alt, hvad vi foretager os.

Det, synes vi, I skal lade jer omfavne af, når I holder jeres møde eller konference hos os. Vi tror nemlig på, at kultur eller skæve indslag både kan give nye indsigter, styrke holdånden og løfte hele jeres arrangementet til en oplevelse, deltagerne ikke glemmer.

Kulturindslag til konference i Musikhuset Esbjerg

Hvad med et inspirerende oplæg fra en skuespiller, danseundervisning, en yogatime, en østerssmagning eller gourmetmiddag midt på Koncertsalens scene? Hvad med at lade vores direktør give jer en rundvisning, hvor I både kommer op på scenen og med backstage? Eller hvad med at slutte konferencen med en koncert med VIP-adgang? Mulighederne er endeløse.


Storslåede rammer giver plads til store tanker

Musikhuset Esbjerg er en af de mest ikoniske og storslåede bygninger på Vestkysten. Her højt til loftet og plads til at tænke store tanker.

Huset er tegnet af Jan Utzon og hans far, Jørn Utzon, som er berømt for at have tegnet en af verdens allermest ikoniske bygninger, Sydney Opera House.

Pladsen foran Musikhuset Esbjerg, Henning G. Kruses Plads, er tegnet det største danske arkitektfirma i det 21. århundrede, BIG – Bjarke Ingels Group. Med sine mange pollenfrie birketræer og det runde bassin i hjertet af pladsen er den et fantastisk åndehul, hvor møde- og konferencedeltagere kan trække luft og finde ny energi til resten af dagen.

Musikhuset Esbjerg forplads af Bjarke Ingels Group

I kan også gå en tur rundt om Musikhuset. Musikhuset ligger nemlig placeret midt i et af Esbjergs skønneste grønne åndehuller, Byparken.

Eller hvad med at sætte gang i tankerne og kreativiteten ved at tage en walk and talk ad den spektakulære gangbro Landgangen, der forbinder byen og havnen? Så er I sikre på at vende tilbage til Musikhuset med fornyet energi og nye perspektiver.


Få over blik over vores sale og lokaler her. Du kan også følge med i Musikhusets erhvervsnyheder og få indpiration til dit næste møde på vores Linkedin.