Hvordan køber jeg billet til Musikhuset Esbjerg?

Den nemmeste måde at købe billet til Musikhuset Esbjerg er ved at gøre det her på siden. Du kan også købe billet ved at ringe til vores billetudbyder, Billetten, og du kan købe billet i vores café og billetsalg, Kulissen.


Billetkøb på hjemmesiden

Under Program øverst på siden skal du først finde det arrangement, du gerne vil opleve. Derefter skal du vælge dine pladser, trykke på Køb billet, trykke på Læg i kurv, vælge billettype og derefter følge vejledningen.

Du skal som udgangspunkt vælge billetypen Normalpris. Medlemspris er forbeholdt medlemmer af Teater- og Musikhusvennerne. Her kan læse mere om alle fordelene ved at blive medlem af Teater- og Musikhusvennerne.

Når du har købt billet, modtager du en mail med din billet. Når du skal opleve dit arrangement, kan du blot vise billetten på din telefon. Har du ikke en smartphone, kan du også udskrive din billet og vise den.


Billetkøb i Musikhusets billetsalg

Ønsker du personlig betjening, når du skal købe billet, kan du få hjælp i Kulissen, som er Musikhuset Esbjergs café og billetsalg. Kulissen har åbent tirsdag til lørdag kl. 13:00-16:00 samt i forbindelse med alle kulturarrangementer, der foregår uden for dette tidsrum.


Billetkøb via telefon

Har du brug for hjælp til dit billetkøb, er du meget velkommen til at ringe til Musikhuset Esbjergs billetudbyder, Billetten, på 76 10 90 10. Billettens telefoner er åbne på følgende tidspunkter:

Mandag: kl. 10:00-16:00
Tirsdag: 10:00-15:00
Onsdag: 10:00-16:00
Torsdag: 10:00-16:00
Fredag: 10:00-15:00
Weekend: Lukket

Her kan du se, hvornår der som regel er kortest ventetid for at komme igennem til Billetten.


Spar penge, hvis I er en større gruppe

Er I en gruppe, der køber mindst 20 billetter til det samme arrangement, giver Musikhuset Esbjerg jer rabat på 10 procent af løssalgsprisen. I kan enten købe billetterne her på hjemmesiden (vælg Gruppe min. 20 pers. -10%) eller kontakt eventkoordinator Barbara Brandt på bb@mhe.dk eller telefon 76 10 90 25. Du kan få grupperabat på alle de arrangementer, hvor Musikhuset Esbjerg er arrangør.


Kan jeg refundere min billet?

Nej, Musikhuset Esbjerg refunderer – i lighed med andre spillesteder og kulturhuse – ikke købte billetter.

Har du spørgsmål, kan du kontakte vores billetudbyder, Billetten, på telefon 76 10 90 10.


Hvorfor skal jeg betale gebyr?

Når du køber billet til et arrangement i Musikhuset Esbjerg, betaler du et billetgebyr på 40 kroner per billet. Gebyret er inkluderet i den pris, der fremgår på hjemmesiden, og den lægges således ikke oveni.

Gebyret går til at dække de udgifter, vi har til vores billetudbyder, Billetten, som håndterer, vedligeholder og udvikler billetsystemet.

Alle onlineordrer bliver desuden pålagt et samlet ordregebyr på 10 kroner. Ordregebyret går til at dække udgifter til Nets samt til at dække de udgifter, Billetten har, når de sender en SMS til dig med et link til dine billetter. SMS’en sendes for at imødegå et stigende problem med, at mails med billetter ender i uønsket mail hos kunderne eller først godkendes af mailservere efter flere dage og således ikke er når frem til kunden med det samme.