En lækker trerettersmenu, en forfriskende pausedrink eller stegt flæsk ad libitum – du kan få det hele i Musikhuset Esbjerg

Der er rig mulighed for at stille sulten eller slukke tørsten, når du gæster Musikhuset Esbjerg.

Kunsten – restauranten i Musikhuset Esbjerg

Når du indleder dit besøg i Musikhuset Esbjerg med en lækker middag leveret af Kunsten – restauranten i Musikhuset – er du sikker på, at alle dine sanser bliver forkælet i løbet af aftenen.

Menuen, vi serverer, består som regel af en forret, en hovedret og en dessert, og vi ændrer den løbende, så det altid er de råvarer, der er i sæson, som er omdrejningspunktet. I forbindelse med udvalgte arrangementer kan det være andet end en trerettersmenu, vi serverer, fx en buffet. I disse tilfælde vil vi altid gøre tydeligt opmærksom på det.

Her kan du læse mere om Kunsten og hvordan du bestiller bord

Pausedrinks

Det er lækkert med en forfriskning, når der er pause i forestillingen eller koncerten, men det er ikke sjovt at stå i kø og vente på den.

Derfor anbefaler vi, at du bestiller din pausedrink, inden forestillingen begynder. Så sørger vi for, at den står klar til dig på et bord specielt anrettet dertil, og du undgår køen.

Du forudbestiller i caféen inden dit arrangement

Stegt flæsk ad libitum

I forbindelse med de fleste standup-arrangementer i MHE Comedy Club i Musikhuset Esbjerg, serverer vi stegt flæsk med kartofler og persillesovs ad libitum – og maden koster kun kr. 120,-.

Vi kalder konceptet Gris & Grin.

Du kan sagtens spise stegt flæsk ad libitum, selvom du ikke skal se comedy.