Køb et gavekort til Musikhuset Esbjerg og giv en oplevelse i gave. Så kan den heldige selv bestemme, om han eller hun vil opleve en koncert, standup, musical, teater eller noget helt femte

Har din mor fødselsdag, bliver dit barnebarn student, fortjener din kæreste en dejlig overraskelse, eller mangler du den perfekte julegave til en ven?

Med et gavekort til Musikhuset Esbjerg kan modtageren helt selv bestemme, hvad han eller hun vil opleve.

Du kan nemt købe gavekortet her på siden og selv printe det.

FAQ: Spørgsmål og svar om gavekort til Musikhuset Esbjerg

Hvordan køber jeg et gavekort til Musikhuset Esbjerg?

Det gør du enten på hjemmesiden via knappen herover eller ved at besøge vores fysiske billetsalg i Musikhuset Esbjerg. Se billetsalgets åbningstider her.

Vi anbefaler du køber gavekort på hjemmesiden, så har du det gemt i din mail-indbakke. På den måde kan du altid selv genprinte det eller sende det til modtageren, så de har det digitalt.

Hvordan indløser jeg et gavekort til Musikhuset Esbjerg?

Musikhuset Esbjergs hjemmeside
Først vælger du dine billetter. Derefter trykker du på knappen “Indløs gavekort”, du ser lige over den grønne knap “Gå til betaling”. Herefter indtaster du koden på 16 cifre, som du finder på dit gavekort.

I Musikhuset Esbjergs fysisk billetsalg
Medbring dit gavekort eller koden på gavekort, enten på din smartphone eller som print, så hjælper personalet med at indløse gavekortet.

Hvad kan jeg bruge mit gavekort på?

Gavekort til Musikhuset Esbjerg kan både bruges på koncerter, musicals, teaterforestillinger, opera eller hvad som helst andet, der er på programmet i Musikhuset Esbjerg. Du kan også bruge dit gavekort i Musikhusets café eller at tilkøbe spisning eller drikkevarer i forbindelse med arrangementer i Musikhuset Esbjerg.

Få besked om de nyeste arrangementer dit gavekort kan bruges på og få forkøbsret på udvalgte oplevelser i vores nyhedsbrev. Eller kom med bagom Musikhuset og følg med i hvad, der sker i huset på vores Facebook og Instagram.

Hvor længe gælder et gavekort?

Gavekort til Musikhuset Esbjerg er gyldige i tre år fra udstedelsesdatoen.

Hvordan ser gavekortet ud?

Her kan du se, hvordan gavekort, du køber på Musikhusets hjemmeside, ser ud. Når du køber gavekortet, kan du desuden skrive en kort hilsen på gavekortet.

Når du køber gavekortet i Musikhuset Esbjergs fysiske billetsalg, printes gavekortet på billetpapir, dvs. at det er uden farver eller billeder.

Hvordan bruger jeg gavekort fra sendentanke.dk i Musikhuset Esbjerg?

Gavekort fra sendentanke.dk kan bruges på alle arrangementer i Musikhuset Esbjerg. De kan kun indløses i vores fysiske billetsalg, ikke via hjemmesiden. Se billetsalgets åbningstider her.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Har du ikke fået svar på dit spørgsmål, kan du kontakte vores billetudbyder Billetten på 76 10 90 10, eller du kan sende en mail til info@mhe.dk.