Med et gavekort til Musikhuset Esbjerg er du sikker på at ramme plet hver gang

Har din mor fødselsdag, bliver dit barnebarn student, fortjener din kæreste en dejlig overraskelse eller mangler du den perfekte julegave?

Med et gavekort til Musikhuset Esbjerg kan modtageren helt selv bestemme, hvilken koncert, musical, teaterforestilling, opera eller hvad som helst andet, han eller hun allerhelst vil opleve.

Du kan nemt købe gavekortet her på siden og selv printe det. Designet er flot, og du kan skrive en kort hilsen på det, inden du printer.

Gavekort til Musikhuset Esbjerg er gyldige i tre år fra udstedelsesdatoen.

 

Den perfekt firmagave – giv et skattefrit gavekort

Som virksomhed har I nu mulighed for at forkæle medarbejderne med et skattefrit gavekort til Musikhuset Esbjerg. Gavekortet har en beløbsgrænse på 1.200 kr.

Med et skattefrit gavekort til Musikhuset Esbjerg kan du glæde dine ansatte med store kulturoplevelser, de fleste af os trænger til efter et år med meget få eller slet ingen liveoplevelser.

I forbindelse med Finansloven 2021 er der nemlig aftalt at give en særlig støtte til oplevelsesøkonomien, som har været hårdt ramt af nedlukninger og restriktioner under covid-19. Det betyder, at der midlertidigt for 2021 indføres en særskilt skattefritagelse af gavekort til eksempelvis oplevelser i koncert- og kulturhuse med en beløbsgrænse på 1.200 kr. årligt.

Ønsker du som arbejdsgiver at give dine ansatte et gavekort til store oplevelser i Musikhuset Esbjerg, er du meget velkommen til at kontakte salg- og sponsormedarbejder Barbara Brandt på bb@mhe.dk eller telefon 76 10 90 25. I bestemmer selv beløbet pr. gavekort. Op til 1.200 kr. er beløbet skattefrit.