Herunder finder du Musikhuset Esbjergs handelsbetingelser

Aftaleindgåelsen

Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når Musikhuset Esbjerg har registreret betalingen.

Levering

Musikhuset Esbjerg sender hurtigst muligt billetterne pr. mail eller post.

Betaling

Billetter reserveres i tre dage, hvorfor betaling skal være registreret senest tre dage efter bestilling. Der kan betales med Dankort og VISA-kort. Betales med betalingskort, hæves beløbet på din konto samme dag som billetterne afsendes. Al kommunikation mellem dig og mhe.dk foregår krypteret. Der er således ikke andre, der kan se kortoplysningerne. Kortoplysninger sendes direkte til PBS, og Musikhuset gemmer ikke kortoplysningerne.

Gebyrer

Alle billetter pålægges et billetgebyr på kr. 30. Gebyret går til at administrere billetsalg, til at udvikle billetsystem og hjemmeside, til lønninger, etc. Billetprisen, der fremgår af hjemmeside, sæsonprogram, m.v. er inklusiv billetgebyr.

Desuden pålægges alle onlineordrer et samlet ordregebyr på kr. 5. af Musikhusets billetudbyder, Billetten.

Leverings- og administrationsomkostninger

Leverings- og administrationsomkostningerne er inklusiv moms og skatter. Danmark: kr. 35 pr. forsendelse. Udlandet: kr. 35 pr. forsendelse

Refundering

Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning. Billetgebyr refunderes ved aflysning, mens ordregebyr refunderes ikke. Ved aflysning kan krav om tilbagebetaling af billetter kun rettes til den ansvarlige arrangør.

Reklamation

Enhver form for reklamation, der vedrører selve arrangementet, skal rettes direkte til Musikhuset på tlf. 76 10 90 00.

Er der noget, du er utilfreds med i forbindelse med køb af billetter, skal du kontakte Musikhusets billetsalg på tlf. 76 10 90 10 eller billet@mhe.dk.

Forbehold

Musikhuset tager forbehold for fejl i de listede priser og for udsolgte arrangementer. Musikhuset forbeholder sig ret til at ændre på pladstildelingen indenfor samme billetkategori, samt flytte til anden kategori mod at udbetale kunden en eventuel prisdifference.