I Musikhuset Esbjerg gør vi vores bedste for at give dig den bedste oplevelse, uanset om du sidder i kørestol, har dårlig hørelse eller et andet handicap.

 

Info til kørestolsbrugere

Der er kørestolsadgang til alle sale, der er flere kørestolsvenlige toiletter i huset, og kørestolsbrugere har mulighed for gratis at få en ledsager med sig.

 

Billetter til kørestolsbrugere

Billetter til kørestolspladser i Musikhuset Esbjerg kan udelukkende købes via Billetten, som kan kontaktes på telefon 76 10 90 10 fra kl. 10:00 til 16:00. Husk at sige, at du skal bruge en kørestolsplads, når du bestiller, og gør venligt opmærksom på, hvis du ønsker at have en ledsager med dig. Ledersager skal have et godkendt ledsagerkort.

 

Adgang til salene i kørestol

I Koncertsalen er der kørestolspladser på salsgulvet, og der er adgang via elevatoren på sydsiden af salen, ud mod havnen.

I Teatersalen findes kørestolspladser på række 16, og der er adgang via indgangen til salen.

I Mødesalen kan kørestolsbrugere sidde for enden af stolerækkerne. Der er adgang via først elevatoren i Hovedfoyeren, bag trappen til Esbjerg Kunstmuseum, og derefter stolelift i salen. Vær opmærksom på, at det kun er Musikhusets personale, der må betjene stoleliften, og vi beder dig derfor gøre opmærksom på, at du har brug for hjælp, når du ankommer.

 

Handicaptoiletter

Handicaptoiletter findes i Hovedfoyeren, på sydsiden af Koncertsalen, altså ud mod havnen, og de findes i Underfoyeren. Du kan komme ned i Underfoyeren ved hjælp elevatoren i Hovedfoyeren, bag trappen til Esbjerg Kunstmuseum.

 

Oversigt over handicaptoiletter og elevatorer

Kort over handicapforhold i Musikhuset. Elevator og handicaptoiletter.

 

Ledsageradgang i Musikhuset Esbjerg

Har du et ledsagerkort udstedt af Danske Handicaporganisationer, kan du gratis tage en ledsager med dig, når du skal opleve koncerter eller forestillinger i Musikhuset Esbjerg.

Er du kørestolsbruger, skal du benytte din kørestol under arrangementet. Din ledsager får gratis et sæde stillet til rådighed, som udgangspunkt ved siden af dig.

Ønsker du at have en ledsager med i Musikhuset, skal du huske at sige det, når du køber billet hos Musikhusets billetudbyder, Billetten, på telefon 76 10 90 10. Det er ikke muligt at købe billet med ledsager i Musikhuset.

Vær opmærksom, at til arrangementer, hvor spisning er en del af arrangementet – fx Champagnebrunch og Operafrokost – skal din ledsager betale for sin billet.

Til messer og lignende arrangementer, hvor entreen normalt er meget lille, betaler både du og din ledsager fuld pris.

 

Info til hørehæmmede

Hvis du hører dårligt, kan du låne en personlig modtager med hovedtelefoner, som du kan bruge uden på dit høreapparat.

Systemet fungerer i Koncertsalen og Teatersalen.

Spørg Musikhusets personale efter hovedtelefoner, når du får tjekket din billet ved indgangen, så hjælper de dig. Det er ikke nødvendigt at bestille hovedtelefoner på forhånd.