Book julefrokost i 2024 i Musikhuset Esbjerg allerede nu, og få en fantastisk aften med julemad i særklasse, lavet af køkkenchef Jacob Møller Justesen

Når I holder firmaets julefrokost i Esbjerg i 2024 hos Musikhuset Esbjerg, er I garanteret en oplevelse udover det sædvanlige. I får blandt andet:

  • Eget lokale i en af Esbjerg smukkeste bygninger
  • Julemad i særklasse
  • God plads
  • Hjælp til at tilpasse jeres julefrokost, så den passer perfekt til jer

Vi laver ikke åbne julefrokoster i Musikhuset – kun lukkede arrangementer, der er skræddersyet til din virksomhed, organisation eller eller gruppe.


Julefrokost i Musikhuset Esbjerg er for alle

Julefrokost i Musikhuset Esbjerg i 2024 er både for små og store virksomheder eller grupper.

I vælger selv, om vi skal tage os af hele planlægningen, så I bare skal sætte her til bords og lade jer forkæle, eller om I vil sætte jeres eget præg på menuen og aftenens udformning.

Jeres fest kan for eksempel foregå i vores smukke, lyse foyer, i restauranten Kunsten, hvor der er udsigt over havnen, i Koncertsalens eksklusive rammer eller på scenen i Teatersalen.

Vi står altid parat til at hjælpe jer med at lave en julefrokost, der er noget udover det sædvanlige. Hvad enten det er lokalerne, maden, underholdningen, I har særlige ønsker til, så kan vi opfylde dem.