I Kunsten, der ligger i Musikhuset Esbjerg, søger vi en faglært kok, der har lyst til både at lave banketter, fine dining og hverdagsmad – og som til gengæld får gode arbejdsvilkår, gode kollegaer og familievenlige arbejdstider

Vi søger en faglært kok til Kunsten, der har lyst til at indgå i vores stærke team med køkkenchef Jacob Møller Justesen i spidsen. Som vores nye kok vil du komme til at lave mad til de mange gæster, der spiser i Musikhuset Esbjerg forud for koncerter, forestillinger og comedyshows. Du kommer til at lave morgenmadsbuffeter og banketter til møder og konferencer og mad til bryllupsfester, firmafester og julefrokoster. Og cirka en gang om måneden får du – sammen med resten af vores dygtige team – lov til at folde dig helt ud til vores fine dining event Dinner Night, hvor I arbejder med eksklusive og anderledes råvarer, og der er plads til at eksperimentere og trylle fantastiske serveringer af højeste kvalitet frem.


Godt arbejdsmiljø og tid til familien

I Kunsten er vores filosofi, at vi arbejder med råvarer, der er i sæson, og at vi så vidt muligt bruger dygtige, lokale producenter som leverandører.

Kunsten er ikke en a la carte-restaurant, men afholder kun planlagte arrangementer og selskaber. Det betyder, at der er en stor grad af forudsigelighed i jobbet, at arbejdstiderne er gode og at der er god mulighed for at have et familieliv ved siden af jobbet. Du vil også have fri i skolernes sommerferie og i julen.

Kunsten og Musikhuset Esbjerg kan tilbyde et attraktivt arbejdsmiljø med et højt tempo, en god puls og en stærk faglighed, hvor opgaverne løses med stor grad af selvstændighed. Vi har en uhøjtidelig omgangstone, hvor vi lægger vægt på, at det skal være både spændende, sjovt og behageligt at arbejde hos os.


Om Musikhuset Esbjerg og Kunsten

Musikhuset Esbjerg er Sydvestdanmarks største kulturhus og arrangerer hvert år mere end 200 koncerter, teaterforestillinger, musicals, standup-shows og meget mere. Musikhuset Esbjerg danner desuden ramme om en lang række konferencer, møder og andre erhvervsarrangementer.

Musikhuset Esbjerg har tre sale, et eksklusivt mødelokale, en stor foyer og en café. Musikhuset Esbjerg ejer desuden restauranten Kunsten. Kunsten, der i 2021 er blev renoveret, har en af byens bedste beliggenheder, tæt på centrum og med udsigt til Byparken, havnen og Fanø. Restauranten har plads til 130 gæster.

Medarbejderstaben i Musikhuset Esbjerg og Kunsten består af omkring 20 fastansatte, foruden cirka 50 løstansatte cafe-, billet-, og scenearbejdere.


Det praktiske

Der er tale om en fuldtidsstilling med gennemsnitligt 37 timer ugentligt. Timeantallet vil variere efter sæson.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgningen sendes til køkkenchef Jacob Møller Justesen på jmj@mhe.dk.

Tiltrædelse: 1. august 2023.


Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kunstens køkkenchef Jacob Møller Justesen på jmj@mhe.dk eller 76 10 90 05.