personaleforening personalearrangement firmaevent firmaarrangement oplevelse esbjerg

Styrk trivslen og sammenholdet med dine kollegaer med skønne liveoplevelser i Musikhuset Esbjerg, Sydvestdanmarks største kulturhus. Mulighederne er mange, og uanset om I er 20 eller 200, hjælper vi hellere end gerne med både underholdning, spisning og drikkevarer

Her får du tre bud på, hvordan I kan afholde jeres næste firmaudflugt, arrangement med personaleforeningen eller noget helt tredje i Musikhuset Esbjerg.


Uforglemmelige liveoplevelser sammen med kollegaerne 

Fede koncerter, tankevækkende foredrag, skønne teaterforestillinger, festlige musicals, storslået opera og lattervækkende standup. Uanset hvilken liveoplevelse I er på udkig efter, har vi med sikkerhed noget, der kan friste. 

Hvis I kunne tænke jer en længere aften i Musikhuset, kan I forlænge oplevelsen med en lækker middag, inden showet begynder.

Se hele programmet og find jeres næste oplevelse med personaleforeningen.


Rundvisning i Musikhuset – Sydvestjyllands største kulturhus 

Kom med bag kulisserne og oplev Sydvestjyllands største kulturhus på en spændende og anderledes måde.  

Når I får en rundvisning i Musikhuset Esbjerg, kommer I rundt i hele huset. I får mulighed for at lære en masse om husets historie og arkitektur, og I kommer ind i kunstnergarderoben og ser, hvor kunstnerne opholder sig, inden de går på scenen. 

En rundvisning i Musikhuset Esbjerg er en oplagt aktivitet for både mindre og større grupper. Vil I have den fulde oplevelse, kan I kombinere rundvisningen med en unik madoplevelse i Musikhusets restaurant, hvor en af regionens bedste kokke, Jacob Møller Justesen, er køkkenchef.

Vi skræddersyer det helt perfekte arrangement til jeres næste tur med personaleforeningen, så tøv ikke med at tage fat i os.


Perfekte rammer til jeres næste firmafest eller julefrokost

I Musikhuset Esbjerg kan I desuden afholde jeres næste sommerfest, julefrokost eller firmafest. 

Med eller uden tema, mad eller musik kan I skabe den fest, der passer til jeres organisation i Musikhusets rammer.

Lige her kan du lære mere om jeres mange muligheder.


Hvordan ser jeres perfekte personalearrangement ud?

Giv et kald til vores eventkoordinator Pia på 76 10 90 16, og lad os høre om jeres drømme for et personalearrangement, eller få mere at vide om jeres mange muligheder i Musikhuset Esbjerg.