Bliv medlem af Esbjergs teaterforening Teater- og Musikhusvennerne – i daglig tale TMV – og spar op til 90 kr. pr. billet

Teater- og Musikhusvennerne – eller TMV – er Esbjergs teaterforening, der sammen med Musikhuset Esbjerg hvert år præsenterer et overflødighedshorn af professionelt teater, opera, dans og anden scenekunst i Musikhuset Esbjerg.

Som medlem af TMV sparer du op til 90 kroner per billet.

Du opnår ”automatisk” medlemskab af TMV ved, at du køber billet til minimum tre af de 23 arrangementer, der er en del af medlemsordningen i sæsonen 2024/2025.


Se alle de arrangementer, du kan spare penge på, her


Ønsker du at opleve flere forestillinger, kan du naturligvis også købe billet til disse til medlemspris.


Sådan køber du billetter til medlemspris

Det er meget nemt at blive medlem og købe billetter til medlemspris.

Først skal du her på hjemmesiden finde det arrangement, du gerne vil opleve. Så skal du vælge dine pladser og derefter vælge ”Medlemspris”.

Derefter skal du vælge billetter til to andre (eller flere) medlemsforestillinger og også her vælge “Medlemspris”.

Når du har valgt billetter til tre eller flere forestillinger, skal du – uden beregning – ”vælge” medlemskab af TMV og så gennemføre købet.

Ønsker du i løbet af sæsonen at købe billetter til flere medlemsforestillinger, kan disse også købes til medlemspris. Du skal blot logge ind med dine medlemsoplysninger her på hjemmesiden.

Husk kun at vælge medlemskab én gang.


Er I flere, der køber medlemsbilletter sammen?

Køber I medlemsbilletter og medlemskab til flere personer, skal I ”vælge” medlemskab til alle.

Det er vigtigt, at I efterfølgende sender navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse på de pågældende personer til medlem@mhe.dk.

På den måde kan vi sikre, at alle bliver registreret korrekt i medlemskartoteket. Husk, at medlemskab er personligt og ikke gælder for hele husstanden.