Musikhuset Esbjerg har nogle af de mest alsidige og unikke festlokaler og selskabslokaler i Esbjerg, og Kunsten med køkkenchef Jacob Møller Justesen leverer mad i særklasse

Når du holder din fest eller dit selskab i Musikhuset Esbjergs smukke rammer, er du og dine gæster garanteret en god og yderst velsmagende oplevelse.

Uanset om du skal holde bryllupsfest, rund fødselsdag eller enhver anden form for fest eller selskab, har vi de perfekte lokaler, og I får serveret fremragende mad.

Menuen sammensættes i samarbejde mellem jer og en af lokalområdet dygtigste kokke, Kunstens køkkenchef Jacob Møller Justesen. Festen eller selskabet kan foregå i Kunstens lokaler med udsigt over havnen, i Musikhusets smukke, lyse foyer, i de både rå og eksklusive rammer på scenen i Koncertsalen – eller et helt fjerde sted i Musikhuset.

Hvis I ønsker det, hjælper vi hellere end gerne med at skabe en fest, der er anderledes og noget ud over det sædvanlige. Vil I have en anderledes udsmykning eller en temafest? Så er I kommet til det rette sted. Vil I have et band eller en DJ til fyre op for festen? Så har vi et kæmpe netværk, vi kan trække på.

Herunder har vi samlet nogle eksempler på, hvordan et selskab eller en fest i Musikhuset Esbjerg kan se ud. Har du andre ønsker eller idéer, tilpasser vi det naturligvis, så du får præcis den fest eller det selskab, du ønsker.Fest i Musikhuset Esbjerg – eksempel

Otte timers fest med fireretters menu. Perfekt til den store fest eller den runde fødselsdag

Vi dækker jeres private lokale smukt op med duge og servietter i afstemte farver samt enkelte blomsterdekorationer.

Når gæsterne ankommer, får I en velkomstdrink og salte snacks, inden vi serverer en fireretters menu – som I naturligvis er med til at bestemme.

Menuen kan for eksempel se således ud.


I har lokalet til rådighed i otte timer, for eksempel kl. 17:30-01:30. Priserne er gældende ved standardopsætning.Bryllupsfest i Musikhuset Esbjerg – eksempel

Hold jeres livs fest i Musikhuset Esbjerg, og giv jer selv og jeres gæster en uforglemmelig oplevelse

Når I holder jeres bryllupsfest i Musikhuset Esbjergs skønne og unikke lokaler, kan I være sikre på, at rammerne om jeres store dag er perfekte.

Vi dækker jeres lokale op til fest med duge og servietter i afstemte farver samt enkle blomsterdekorationer.

Når jeres gæster ankommer, får de serveret velkomstdrink og salte snacks. Efterfølgende serverer vi en lækker treretters menu, som I har sammensat i samarbejde med køkkenchef Jacob Møller Justesen. Sidst på aftenen er der naturligvis natmad. Menuen kan for eksempel se således ud.


I har lokalet til rådighed i otte timer, for eksempel kl. 17:30-01:30. Priserne er gældende ved standardopsætning.