Annika Aakjær Musikhuset Esbjerg oktober 2024

Annika Aakjær

19. Oktober 2024 20:00

Annika Aakjær indtager Musikhuset Esbjerg med sit band og en masse nye sange

Annika Aakjærs seneste års tid har for været dedikeret til sangskrivning og indspilning af nye numre sammen med hendes faste producer, svenske Johan Eckeborn, og nu er Annika Aakjær klar til at komme ud og præsentere sin nye musik. Den 19. oktober 2024 gæster Annika Aakjær Musikhuset Esbjerg, hvor hun giver koncert for stående publikum i Koncertsalen.

“Musik er min måde at forbinde med verden på, og på denne turné ser jeg virkelig frem til at skabe den forbindelse og dele de øjeblikke med mit publikum. Der noget magisk ved at optræde live, det er som om musikken får et helt nyt liv, når den bliver delt med andre,” siger Annika Aakjær.

Siden hun debuterede med albummet Lille Filantrop i 2008, har Annika Aakjær stået som en markant stemme på den danske musikscene. Hendes evner som sanger, komponist og tekstforfatter er uomtvistelige, og hun formår med sine syleskarpe og selvudleverende fortællinger og sange forsat at overraske sit publikum.

Gennem årene er Annika vokset både som kunstner og som menneske, og hendes stærke forbindelse med sit publikum har gjort hende til en af landets mest elskede og respekterede kunstnere. Nu gæster Annika Aakjær for første gang Musikhuset Esbjerg.

Med som support har Annika Aakjær den nye, danske sangerinde Sofie1998.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant, Kunsten.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu