Barbara Moleko

17. April 2024 19:30

Glæd dig til at opleve Barbara Moleko, når hun gæster Musikhuset Esbjerg

Nu får du muligheden for at komme helt tæt på Barbara Moleko. En helt nedbarberet og helt intim oplevelse. Med fokus på sårbarhed og nuancer, vil denne koncert med sikkerhed skabe minder for livet.

Kernen af sangskrivningen hos Barbara er hendes personlige erfaringer og relaterbare tematikker, som de fleste kan nikke genkendende til. Barbara formår at skrive musik med en let tilgængelighed og en umiddelbar simpelhed, som dog alligevel rammer noget dybere. 

”Musik har altid været en selvfølge for mig. Jeg har aldrig haft en ambition om, at jeg ville være musiker, det var bare som om det var skrevet i sten. Det lå lige så meget i min natur som det gør at trække vejret. Derfor afspejler mine sange også mit liv og mig som person. Jeg skriver dagbog med melodier, og nu vil jeg rigtig gerne læse min dagbog højt for jer. Jeg vil fortælle jer om alt lige fra dengang i folkeskolen, hvor jeg blev bedt om at synge foran en masse mennesker, til min første Vega-koncert, hvor jeg var sikker på, at folk var blevet betalt for at dukke op, til den dag jeg står som backup-sanger foran tusinde mennesker på Roskilde Festival. Hele vejen frem til den dag i dag, hvor jeg har fundet mere ind til min lyd, min kerne og mig selv.” Udtaler Barbara.

Tæt På vil byde på en anderledes oplevelse for både den erfarne og den nye fan, hvor Barbara vil dykke dybere ned i sit repertoire og præsentere sine største hits i akustiske versioner. Koncerten kommer i kølvandet af Black Voices, Vild Med Dans og den nye single Date Min Dyne.


Spisning inden forestillingen

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets køkken disker op med en lækker to-retters menu til dig og dit selskab.

Spis i Musikhuset Esbjerg i forbindelse med din forestilling

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg og Teater- og Musikhusvennerne
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: 75 minutter
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu