Bodils jul

3. December 2024 19:30

Bodil Jørgensen præsenterer et nyt onewoman-juleshow sammen med pianist og prygelknabe Bjarne Sahl

Spar 90 kr.: Køb billet til denne og to andre forestillinger, så kan du spare op til 90 kr. pr. billet. Læs mere her, og se alle forestillingerne, hvor dette tilbud gælder

En dejlig, hyggelig juleforestilling, som forkæler publikum med alt det, vi elsker ved julen…

Ah, måske ikke helt. For når først Bodil Jørgensen for ruller sig ud, er der som regel intet, der er som det plejer at være eller som er helligt.

Mød den gale præst, som hudfletter sit stakkels publikum, bedst som vi tror, at vi skal høre juleevangeliet. Mød konspirationsdamen fra Hellerup, som rundhåndet deler sine endegyldige og aldeles overraskende sandheder om julen. Og mød Sønder-Jytte, som giver gratis undervisning i skiløb og meget mere.

Du kommer også til at grine med, når Bodil giver den gas som hårdtpumpet Nisse-Babe, og du kan godt forberede dig på, at de små hår i nakken vil rejse sig, når mørket og kulden for en stund ruller ind over Danmark med døden i hælene. Sjov og alvor, latter og gråd, julehygge og eventyr. Krydret med både nyskrevne og velkendte gamle julesange. En klassisk Bodil Jørgensen-forestilling, når hun er bedst!

Medvirkende: Bodil Jørgensen og Bjarne Sahl
Instruktion: Morten Søborg.


Spisning inden forestillingen

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets køkken disker op med en lækker to-retters menu til dig og dit selskab.

Spis i Musikhuset Esbjerg i forbindelse med din forestilling

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg og Teater- og Musikhusvennerne
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 90 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu