Carpark North

14. Marts 2024 20:00

Carpark North rejser sig på ny, og til foråret kan du opleve dem med ny musik i bagagen, når den danske rockgigant med Lau Højen i front gæster Musikhuset Esbjerg

Bag lukkede døre og vinduer i et fuldstændig lydisoleret studie midt på altid summende Christianshavn i kongens København, brager Carpark North i disse dage ny musik ud af instrumenterne og ned i mixerpulten. Og til foråret drager de danske rockgiganter på landevejen med turnéen Carpark North Live.

Carpark North har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre. Faktisk har de tre bandmedlemmer Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge aldrig lagt skjul på, at de elsker poppen lige så højt, som de elsker deres rødder i rockmusikken – og alt der imellem – som har gjort Carpark North til sin helt egen på den danske musikscene gennem mere end 20 år. 


Nyt album på vej

Det er seks år siden, Carpark North udgav deres seneste album. Men nu er der nyt på vej, som bliver det 6. album fra det populære band.  

Men selvom det er seks år siden det himmelstræbende HOPE-album i 2017 har trioen alt andet end hvilet på laurbærrene. Singler som Moment’, Hopefully We’ll Never Know og Danmarks officielle OL-sang med DR Pigekoret, Vi kommer alle et sted fra, vidner om en spillevende trio, der næppe mister pusten. Carpark North har også markeret sig med udsolgte turnéer, i koncertkoncept på tour med Danmarks Underholdnings Orkester og naturligvis været at finde på landets absolut største festivalscener med udødelige hits som Human, Shall We Be Grateful, Save Me From Myself, 32 og Transparent & Glasslike

Faktum er, at det nye Carpark-album vil se dagens lys i 2024 med singlen If I Were Your King, og til foråret kan du opleve dem i Musikhuset Esbjerg.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant, Kunsten.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Studie- og ungebilletterne er desværre udsolgt

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: 75 minutter uden pause
Planlæg dit besøg

  • Priser: 354 - 390 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 14. Marts 2024 20:00
  • Kategori: Koncert, Tilflytter-tilbud
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu