ComKean youtuber Musikhuset Esbjerg februar 2025

ComKean

12. Februar 2025 14:00

Oplev ComKean i Musikhuset Esbjerg, når han er klar med sit største show nogensinde, Youtuber

Alle børnene vil være det. Forældrene forstår det ikke. Men ComKean ER det. Han er YouTuber, og med flere end 200.000 abonnenter er han en af Danmarks største. Og nu er han klar med det største show, han nogensinde har lavet, og det kommer naturligvis til Musikhuset Esbjerg

Det er ikke nemt at være YouTuber i dag. For nogen prøver at slukke for YouTube – for evigt! Og ComKean mister alle sine abonnenter! Men måske kan publikum hjælpe med at redde ham. Og redde YouTube! Men hvad med forældrene? Hvem holder de med?!

YouTuber er ComKeans tredje onemanshow og byder på noget for fans i alle aldre, inklusive forældre, der med garanti også kommer til at få en fest. Dette show er en dynamisk fusion af gaming, teater og standup comedy og garanterer en energisk og måske lettere støjende oplevelse!

“Jeg glæder mig helt vildt! Alle børn vil være YouTubere i dag. Men hvad hvis YouTube i virkeligheden ikke var det, som vi troede? Måske skal vi stoppe det, før det er for sent! Jeg ser så meget frem til at tage på landevejen igen og præsentere mit største show nogensinde for børn, unge, og deres forældre. Det her show bliver noget ud over det sædvanlige – det bliver sindssygt fedt,” siger ComKean.

Showet inviterer publikum til at spille en aktiv rolle, hvor de måske endda kan hjælpe med at redde ComKean – og YouTube selv! Med masser af sjov, larm og interaktion er YouTuber designet til at være en oplevelse, hvor hele familien kan samles og nyde et show fyldt med underholdning. Tag en bror, søster, ven og måske en forælder med, når du skal se YouTuber med ComKean i Musikhuset Esbjerg.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter før showet begynder
Sluttidspunkt: Showet forventes at vare 80 minutter. Der er ikke pause i showet.
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den
Planlæg dit besøg

  • Priser: 130 - 315 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 12. Februar 2025 14:00
  • Kategori: Børn og familie, Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu