ComKean – Skærmtid

16. April 2023 16:00

YouTube-stjernen ComKean er klar med sit nyt liveshow, Skærmtid

Ved du, hvem ComKean er? Måske ikke, men det gør dine børn helt sikkert. Med mere end 185.000 abonnenter og over 220 millioner visninger er ComKean en af de allerstørste youtubere i Danmark. Og i 2023 er han tilbage på Musikhuset Esbjergs scene med sit helt nye liveshow Skærmtid.

Skærmtid er et begreb, som de fleste børn i dag kender. Mange af dem bruger deres skærmtid på netop at se ComKeans videoer på YouTube. Men hvad ville der ske, hvis alles skærmtid en dag forsvandt? Også de voksnes?

Det udforsker ComKean på scenen i sit nye show, hvor der spilles computer, musik og laves sjov. Hele salen må hjælpe med at redde skærmtiden – ellers er det måske slut med YouTube…

Skærmtid er fans af ComKeans videoer i alle aldre. Det gælder også forældrene.

Efter showet er der mulighed for at få taget selfies sammen med ComKean. Det er også muligt at købe tour-merchandise i Musikhuset.

Skærmtid er ComKeans andet soloshow. Hans første soloshow, Gamerlife, som du kunne opleve i Musikhuset Esbjerg i efteråret 2021, solgte mere end 11.000 billetter i hele landet.


Studie- og ungerabat

Studie- og ungebilletter er desværre udsolgt.

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden showet begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: 80 minutter

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu