Curtis Stigers

29. Juni 2024 19:30

Få en kæmpe musikalsk oplevelse, når den amerikanske supercrooner og jazzmusiker Curtis Stigers indtager Musikhuset Esbjerg

Til juni kan du opleve den prisvindende singer-songwriter Curtis Stigers, som udover sit enorme musikalske talent er kendt som en storslået entertainer, der har været med til at definere den moderne jazz-genre.

Curtis Stigers slog igennem i 1991 med sit selvbetitlede debutalbum, der solgte over 1,5 millioner eksemplarer. Især megahittet I Wonder Why og sangene You’re All That Matters to Me og Never Saw a Miracle gjorde ham til en stjerne.

Siden er det blevet til en lang række hitsingler, millioner af solgte albums og 30 år som en af de absolut største stemmer inden for moderne jazz. Hans repertoire er enormt og afspejler hans enestående talent for musikalsk håndværk og kvalitet.

Curtis Stigers enestående og alsidige sangstemme har ikke kun rørt og begejstret publikum verden over, men har også ført til samarbejde med de allerstørste musikere og producere. Han har desuden optrådt med en lang række af de allerstørste musikere heriblandt Eric Clapton, Elton John, Bonnie Raitt, Prince og Rod Stewart.

Curtis Stigers har spillet i koncertsale, på festivaler og klubber overalt fra Moskva til Manhattan, og til oktober kan du opleve ham i Musikhuset Esbjerg.


Soundtrack til populærkulturens største film og tv-shows

Curtis Stigers har i den grad sat sit musikalske aftryk på film og tv. Han har blandet andet deltaget i utallige liveoptrædener på diverse tv-shows som The Tonight Show, The Late Show With David Letterman, The Today Show og flere internationale tv-shows. Stigers har desuden medvirket i filmkomedierne Ted og Ted 2.

Hans store musikalske talent førte også til en Emmy-nominering for temasangen til den succesrige tv-serie Sons Of Anarchy, som han både sang og var med til at skrive.

Du kan godt begynde at glæde dig til en storslået og enestående koncertoplevelse, når Curtis Stigers med sin fortællende sangstil indtager Teatersalen i Musikhuset Esbjerg til en aften fyldt med god stemning og dejlig musik.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets køkken disker op med en lækker to-retters menu til dig og dit selskab.

Spis i Musikhuset Esbjerg i forbindelse med din forestilling

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu