Danser med Drenge Musikhuset Esbjerg oktober 2024

Danser med Drenge

5. Oktober 2024 20:00

Danser med Drenge er tilbage – og med ny sangerinde – efter fire års pause fra koncertscenen. Kom og dans med, når Danser med Drenge indtager Musikhuset Esbjergs Koncertsal i efteråret 2024

Danser med Drenge har leveret udødelige klassikere som Hvorlænge vil du ydmyge dig?, Aldrig undvære dig, Er der nogen i himlen? og mange flere.

Nu kan du opleve Danser med Drenge, der debuterede tilbage i 1993, i Musikhuset Esbjerg, hvor bandet giver koncert for stående (og måske dansende) publikum.

Mikrofonen i Danser med Drenge styres nu af den 41-årige sangerinde Ida Ambrose, som publikum har taget rigtig godt imod, mens kernen i bandet fortsat udgøres af ”de gamle onkler” Stanley, Klaus og guitaristen Steffen Qwist, som alle har været med i Danser med Drenge siden begyndelsen. ”Orgelkongen” Dan Hemmer og trommeslager Kim Thomsen kom med i 2022.

Kom og dans med, når Danser med Drenge indtager Koncertsalen i Musikhuset Esbjerg og både spiller klassikerne og numre fra deres seneste album, Giv slip nu, fra 2023.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant, Kunsten.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu