Fru. Dingenots jul

23. November 2024 14:00

Fru Dingenots jul er en drilagtig og eventyrlig forestilling for hele familien, fuld af dejlige sange, sjov og julehygge

Spar 90 kr.: Køb billet til denne og to andre forestillinger, så kan du spare op til 90 kr. pr. billet. Læs mere her, og se alle forestillingerne, hvor dette tilbud gælder

Drillenissen Elvira elsker at drille, hun har gået på drillenisseskole hele sommeren, og nu er hun klar til sine allerførste opgaver som vaskeægte drillenisse, og hold da op hun glæder sig.

Fru Dingenot er en ensom dame, som bor i et hjem med mange nipsting. Hun har styr på alle sine sager, de står i perfekt orden. Hun kan ikke lide, når der bliver rykket rundt på tingene, eller når andre rører dem. Hun har ingen at fejre jul med, og derfor pynter hun ikke op. Nissefar beslutter, at der skal noget mere glæde, grin og julehygge ind i fru Dingenots liv, så nu skal drillenissen Elvira på sin allerførste julemission.

Sneen daler, det er morgen, og nu dukker Elvira op i fru Dingenots hjem – og så går det løs. Der bliver drillet som aldrig før, Elvira vil vise alle sine tricks, og Fru Dingenot bliver helt rundtosset af alle de drillerier.

Bliver de to gode venner? Og bliver det mon endelig rigtig jul i fru Dingenots hjem?

Fru Dingenots jul anbefales fra 3 år.

Medvirkende: Nina Christrup og Sandra Bothmann
Manuskript og iscenesættelse: Nina Christrup & Louise Schouw
Komponist: Lars Fjeldmose
Koreograf: Susanne Breuning
Produktion: Louise Schouw Teater


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg og Teater- og Musikhusvennerne
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 90 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu