Hanne Boel Musikhuset Esbjerg marts 2024

Hanne Boel

3. Marts 2024 19:30

En af Danmarks mest karakteristiske og dygtige sangerinder, Hanne Boel, kommer til Musikhuset Esbjerg med alle sine klassikere – og med et helt nyt album i bagagen

Glæd dig til at opleve Hanne Boel live i Musikhuset Esbjerg, når hun indtager Teatersalen i foråret 2024.

Efter en årrække, hvor Hanne Boel har dykket dybt ned i sin akustiske trio med to guitarister og et stilfærdigt udtryk, skruer hun nu lidt op for armbevægelserne ved at udvide trioen med både trommer, piano og trompet. Der er stadig lagt vægt på inderlighed, groove, stærke kor, og naturligvis Hanne Boels stærke og karakteristiske stemme.

Sangene, du kan opleve i Musikhuset Esbjerg, vil være et bredt udvalg af velkendte sange fra 80’erne og 90’erne, blandet med nye sange og nye fortolkninger af Hannes yndlingssange fra det tyste inderlige til det groovede bluesy.

Hanne Boel udgav i 2020 det anmelderroste album Between Dark and Daylight, som fik rigtigt gode anmeldelser. Siden kom i 2021 albummet Kopi, Hannes første album på dansk, hvor hun fortolker klassikere fra nyere dansk musik, som fx Hurtige Hænder, Frit Land og Uden Forsvar.

I begyndelsen af 2024 udgiver Hanne Boel et nyt album med 10 sange, der består af nye sange, fortolkninger af Hannes ældre sange og fortolkninger af andres sange. Første single udgives i efteråret 2023.


Spisning inden forestillingen

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets køkken disker op med en lækker to-retters menu til dig og dit selskab.

Spis i Musikhuset Esbjerg i forbindelse med din forestilling

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Varighed: Koncerten forventes at slutte kl. 21:25. Der er pause i koncerten.
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu