Hvad fatter og jeg gør Musikhuset Esbjerg april 2025

Hvad fatter (og jeg) gør

23. April 2025 19:30

En romantisk feel-good monolog om familie- og parforhold

Spar 90 kr.: Køb billet til denne og to andre forestillinger, så kan du spare op til 90 kr. pr. billet. Læs mere her, og se alle forestillingerne, hvor dette tilbud gælder

Ved Lars’ brylluppet citerede præsten H.C. Andersens Hvad fatter gør… Siden har Lars kæmpet for at forstå historien og hvad han kan bruge den til i sit eget liv.

For er det, fatter gør, virkelig altid det rigtige? Og hvis der er, må man så sige det højt? Og hvad så med alt det, mutter gør? Og hvad er i det hele taget det rigtige at gøre for at opnå det perfekte parforhold og familieliv?

Lars er lykkelig gift, men spekulerer over livets op- og nedture og alt den kærlighed, han har mødt. Den første og den største kærlighed. Imens kæmper han for at få styr på livet – og på vasketøjet. For vasketøjet skal sorteres, før han kan smutte tilbage på arbejde. Det har han lovet konen – for længe siden!

Der er personalearrangement i aften om work-life-balance. Det behøver Lars virkelig ikke at høre, men både chefen og konen presser på for at få ham afsted. Og så er der jo ingen vej uden om…

Hvad fatter (og jeg) gør indeholder unik livemusik med Benjamin Barfod, der mestrer de forførende Hang Balu og Gubal samt andre forunderlige instrumenter med særlige klange.

Af og med: Steffen Sommerstedt
Livemusik: Benjamin Barfod
Produktion: Teatret Aspendos


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg og Teater- og Musikhusvennerne
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 90 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu