Ilma Tobakken Esbjerg oktober 2024

ILMA

11. Oktober 2024 21:00

Dansk/bosnisk rising star med emotionel intensitet og gribende pop-hooks indtager Tobakken

Med en markant stemme og en sublim sans for den gode popmelodi er ILMA allerede blevet udråbt til en funklende ny stjerne på den danske musikscene – og en kunstner med potentiale til også at nå langt ud internationalt. Nu kommer hun til Tobakken i Esbjerg.

ILMAs popkreationer, der fletter tråde af pop, hiphop og R&B sammen med æteriske synths og minimalistiske rytmer, rummer både moderne klange, tidløse stemninger og kunstnerisk kant.

Med bosniske rødder og en opvækst ved Vesterhavet er ILMAs musik en smeltedigel af kulturer, og hendes mangefacetterede personlighed brænder igennem med et sjældent nærvær på sange, hvor internationale popambitioner går hånd i hånd med stor følelsesmæssig intensitet.

“ILMA er R&B af international standard. Hun mestrer genren i en sådan grad, at man skulle tro, hun havde et kæmpe hold af internationale stjerneproducere bag sig,” skrev DR i en artikel i slutningen af 2023, hvor ILMA blev spået det store gennembrud i 2024.

I januar blev ILMA udnævnt som en af Vegas Udvalgte, hvor blandt andre Jada og Drew Sycamore tidligere har spillet. GAFFA gav hendes koncert 6 stjerner og skrev i anmeldelsen, at “hvis Vegas Udvalgte var en konkurrence, havde Ilma løbet med hovedpræmien.”

Med positive anmeldelser fra medier som Politiken, Gaffa og Soundvenue har ILMA skabt et solidt grundlag for fortsat succes på både nationalt og internationalt plan. Nu kan du opleve den kommende stjerne live på Tobakken i Esbjerg.


Det praktiske

Arrangør: Tobakken/Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene åbner kl. 20:00

  • Pris: 160 DKK
  • Sted: Tobakken
  • Spilleperiode: 11. Oktober 2024 21:00
  • Kategori: Koncert, Tobakken
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu