Jan Gintberg Miraklet Musikhuset Esbjerg februar 2025

Jan Gintberg

28. Februar 2025 19:00

Jan Gintberg er tilbage med sit spritnye onemanshow Miraklet, som du kan opleve i Musikhuset Esbjerg

I 2025 rammes danske komikelskere endelig af en sanselig, satirisk og stærkt lårklaskende danmarksturné, når den altid aktuelle og utøjlede entertainer Jan Gintberg åbner scenetæpperne for sit spritnye og næste store comedy show Miraklet.

Jan Gintberg udtaler, fra toppen af den trækrone, som han har forskanset sig i frem til showet, er helt klar til det hungrende folk i 2025:

”Et Mirakel er en vidunderlig sjælden hændelse. Lidt ligesom at slå en befriende brandskid på vej ud af en skolebus, eller grine uhæmmet af en moden mands skæve undren over menneskets bimlende kollektive idioti. Glæd dig! Det her show bliver en mageløs, mirakuløs rejse ind i sjælens dummeste afkroge.”

Jan Gintberg siger videre:

Jeg ser mit humoristiske virke lidt ligesom Mahatma Ghandi’s. Det behøver ikke være decideret smukt, men det skal satme kunne blæse noget luft ind under sarongen! Det kan også godt være, det var Troels Lund Poulsen, der sagde det… men det gør det jo ikke mindre mirakuløst.”

Jan Gintberg er en af Rigets skæggeste, skæve komikere, og over 30 år efter sin debut rammer hans altid omfavnende og humoristiske betragtninger om livet og tidsånden, blandet med hans sylespidse sikre satiriske stikpiller, stadig plet i den danske selvforståelse.

Glæd dig til Miraklet!, når Jan Gintberg gæster Musikhuset Esbjerg.


Spisning inden showet

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets køkken disker op med en lækker to-retters menu til dig og dit selskab.

Spis i Musikhuset Esbjerg i forbindelse med din forestilling

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:00.


Studie- og ungerabat

Studie- og ungebilletterne er desværre udsolgt.

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: 90 minutter inkl. pause
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu