Johnny fra Kandis

20. April 2023 20:00

Kom med bag facaden, når Johnny Hansen fra Kandis fejrer 40-års jubilæum med et skønt musikalsk talkshow, der tager publikum med på hele rejsen

Mere end hver tiende dansker har set den fantastiske dokumentar Kandis for livet  på DR, der går helt tæt på Johnny ”Kandis” Hansen og de mange fans af gruppen og dens frontmand.

I det musikalske talkshow Johnny fra Kandis fører talkshowvært Lukas Birch publikum endnu længere ind i Johnnys verden. Der bliver delt ud af alle de hidtil ufortalte røverhistorier fra landevejen og alle de sjove anekdoter, der har hobet sig op fra tourbussen, og snakken bliver krydret med billeder, videoklip – og masser af musik. For Johnny vil naturligvis synge en række af de sange, som betyder noget helt specielt for ham.

Med Bjørn fra Bjørn og okay som far er det ganske naturligt, at Johnny Hansen endte med musikken.

Det hele begyndte i 1983, da Johnny for første gang med guitar i hånden spillede op til bal med sit band Airport. Siden er der ikke den hal eller den scene, som Johnny ikke har sunget på både med Kandis og som solist.

 Men hvem er manden bag Kandis? Hvad brænder hans hjerte for? For hvem brænder det?

Vi har fulgt med i hans liv på godt og ondt og gennem dokumentaren Kandis for livet hørt, hvor vigtig Kandis og Johnny har været for de mange trofaste fans. Men hvad har det betydet for Johnny?

Kom med helt ind bag facaden, og oplev en ærlig, varm og humoristisk Johnny Hansen, der gennem næsten to timer guider os gennem sit liv og fortæller anekdoter fra sit lange turnerende liv på landevejen.


Spisning inden showet

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden showet. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Varighed: 2 timer (inkl. pause)
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.

  • Priser: 120 - 275 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 20. April 2023 20:00
  • Kategori: Talkshow
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu