Kabaret Transportable

14. April 2023 11:00

GRATIS: Glæd dig til musik, sjov og spas, når Kabaret Transportable byder på både duetter, solonumre og sjove indslag i revyens tegn i Musikhuset Esbjerg. Det er gratis at være med, men deltagelse kræver billet 

FØRST I KØEN: Få nyheder om arrangementer før alle andre og forkøbsret på udvalgte forestillinger – tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev her

Det er musikken, der er i fokus, og sammen med små anekdoter og sketches er der lagt op til en underholdende eftermiddag i Musikhuset.

Du kan glæde dig til sange som Man binder os på mund og hånd, Hvem har du kysset i din gadedør, Sonny Boy, Lille Frøken Himmelblå, Musens sang og mange flere. Vi kommer omkring både PH, Kai Normann Andersen, Dirch Passer og andre, der har bidraget til den danske revyscene med sange og underholdende indslag. 

Kabaret Transportable består af entertainer Birgitte Antonius og entertainer og sanger Søren Peter Frøsig, der har mange års erfaring fra den traditionelle jazzscene. Du kan også glæde dig til at opleve Brian Svendsen, der synger og spiller på klaver, samt John Skou på kontrabas. 

Det er gratis at deltage, men du skal have billet. Du finder din gratis billet her på siden ved at trykke på køb billet.

 

Få den fulde oplevelse

Nyd et lækkert stjerneskud lavet af Musikhuset Esbjergs eget køkken med Jacob Møller Justesen i front. Stjerneskuddet serveres efter koncerten.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: 1 time og 20 minutter inkl. pause

  • Sted: Musikhuset Esbjerg- Hovedfoyer
  • Spilleperiode: 14. April 2023 11:00
  • Kategori: Gratis, Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu