katinka band musikhuset esbjerg november 2024

Katinka Band

20. November 2024 19:30

En af Danmarks bedste sangskrivere, Katinka Bjerregaard, gæster Musikhuset Esbjerg med Katinka Band og deres legesyge og skæve popmelodier

Med sine skæve tekster, fængende melodier og karismatiske optræden er Katinka Bjerregaard – hjernen bag og ansigtet udadtil på Katinka Band – en af de mest lysende stjerner på den danske musikhimmel.

Katinka Bjerregaard vandt i 2015 DRs talentudviklingsprogram KarriereKanonen og brød igennem – dengang under navnet Katinka – med debutalbummet Vi er ikke kønne nok til at danse. Siden forfremmede hun sit backingband til fuldgyldige medlemmer og ændrede navn til Katinka Band.

Udover Katinka Bjerregaard består Katinka Band i dag af Simon Ask (guitar), Marie Hageltorn Christiansen (keyboards, kor) og Torben Guldager (bas).

Katinka Band har siden debuten Vi er ikke kønne nok til at danse udgivet albummene Vokseværk (2018), der indeholder singlen 2000 meter i frit fald, og Ekstremsport (2022), der blandt andet fik fem stjerner i musikmagasinet GAFFA. I januar 2024 udkom det fjerde album, som indtil videre har kastet siglen Andensortering af sig.


En af Danmarks skarpeste lyrikere

Katinka Band omfavner den store popsang og de forløsende omkvæd. En disposition og et fokus som er helt bevidst for gruppen igennem hele det kommende album. Og således også på førstesinglen, Andensortering, hvor den melodiøse tæft bæres af det naturlige og medrivende flow i instrumenternes samspil og bandets blik for komposition og arrangement.

Den musikalsk lette og umiddelbare tone komplementeres af teksten, der atter viser Katinka Bjerregaard som en af Danmarks skarpeste lyrikere: “Jeg låner de ledige nætter/Gemmer kyssene bag dit gardin/Jeg har det fint med dine rester, så længe din andensortering er min.”

Katinka Bjerregaard har blandt andet vundet Carl Prisen og Spoken Word Prisen. Hun har også deltaget i TV2’s Toppen af Poppen.


Spisning inden forestillingen

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets køkken disker op med en lækker to-retters menu til dig og dit selskab.

Spis i Musikhuset Esbjerg i forbindelse med din forestilling

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Studie- og ungebilletter er desværre udsolgt

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

  • Priser: 246 - 270 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 20. November 2024 19:30
  • Kategori: Koncert, Tilflytter-tilbud
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu