Linda P Musikhuset Esbjerg

Linda P

26. Oktober 2024 19:00

Linda P er tilbage i Musikhuset Esbjerg som du kender hende

Er det okay at være en kende slutty, når man er blevet mor? Hvis ikke, hvordan kontrollerer man det så? Og mener hun det, når hun siger, hun ikke er bitter over at være alenemor? Mød Linda P i sin hidtil bedste form i Slutty Mary.

Slutty Mary bliver Linda P’s sjette show i rækken af populære og anmelderroste onemanshows, der har solgt tusindvis af billetter landet over. Senest var Linda P aktuel med showet Sabotagehunger i 2021, hvor hun samme år blev nomineret som Årets Komiker ved ZULU Comedy Galla på baggrund af showet.

Glæd dig til oktober 2024, når Linda P vender tilbage til Musikhuset Esbjerg med Slutty Mary.

Det er jokes, det er ren standup, det er som sædvanligt en tand for meget.

★★★★★ “Det er Linda P, som vi kender hende – nu med morkrop og aleneforældreskab med alle de udfordringer, det giver med s3x, byture og aldeles ikke bitre minder om ekskæresten i et dynamisk og sikkert bygget show” – iScene.dk – Læs hele anmeldelsen her


Spisning inden showet

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden showet. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer to skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:00.


Studie- og ungerabat

Studie- og ungebilletterne er desværre udsolgt.

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: 80 minutter uden pause
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu