Michael Learns to Rock

Michael Learns to Rock

30. Marts 2023 20:00

Med 10 millioner solgte albums er Michael Learns to Rock det næstmest sælgende danske band nogensinde. Nu vender trioen tilbage til Musikhuset Esbjerg med alle klassikerne

Da Michael Learns to Rock udsendte deres debutalbum i 1991 med singlen The Actor, blev det århusianske popband på øjeblik superstjerner, og inden længe spillede de fire medlemmer udsolgte stadionkoncerter over hele verdenen – ikke mindst i Asien.


Siden dengang har bandet, der i dag er en trio, udsendt yderlige otte album, senest i 2018, og solgt intet mindre end 10 millioner albums på verdensplan. Dermed er Aqua det eneste danske band, der har overgået Michael Leans to Rock i pladesalg på verdensplan.

Nu vender Michael Learns to Rock tilbage til Musikhuset Esbjerg og giver koncert, hvor I kan glæde jer til genhør med både klassikere som The Actor, Someday og nyere numre fra en af Danmarks mest succesfulde grupper nogensinde.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Studie- og ungebilletter er desværre udsolgt

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter før koncerten starter
Sluttidspunkt: Vi forventer at koncerten slutter omkring kl. 22:00. Der er pause i koncerten
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den

  • Priser: 295 - 325 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 30. Marts 2023 20:00
  • Kategori: Koncert, Tilflytter-tilbud
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu