Noget om antihelte

3. April 2023 19:30

Hvad er den perfekte mand anno 2023? Det forsøger tre mænd at finde svaret på i Noget om antihelte

Hvordan er man en god, lyttende og sjov kammerat – og samtidig forføreren, erobreren og elskeren? Hvad er en god far – og kan man være både ven, autoritet og supermand over for sine børn?

Tre mænd midt i livet, med arbejde, parforhold, børn, skilsmisse, delebørn og dating, vil være verdens nye helte. De vil turde gå ad mørke stier og se dæmonerne i øjnene. De vil kunne klare teenagedatteren, ekskonen, den nye kone, den kvindelige chef og fodbolddrengene på samme tid. De vil være mænd nok til det hele og mere til.

Manderollen har gennem et par generationer været gennem en voldsom forandring, og det kan være svært at finde de rigtige forbilleder at spejle sig i. Vi får lov at komme helt ind under huden på tre mænd og opleve deres overvejelser om roller, identitet og forbilleder. De personlige fortællinger vokser frem af virkelighedens mandeverden anno 2023, og publikum tages med på en både smertelig ærlig, morsom og eftertænksom rejse.

Forfattere og medvirkende: Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa
Instruktør: Moqi Simon Trolin
Scenograf: Kim Fast Jensen
Produktion: Limfjordsteatret

Forestillingen Noget om antihelte blev tildelt som en gave til Teater- og Musikhusvenner fra Limfjordsteatret som en påskønnelse af, at Kulturkongen.dk i 2019 tildelte Teater- og Musikhusvennerne prisen som årets turneteater-arrangør.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Sluttidspunkt: Vi forventer, at forestillingen slutter kl. 21:05. Der er ikke pause i forestillingen
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 80 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu