Pennevenner

23. September 2024 19:30

Pennevenner er en romantisk og musikalsk forestilling, fyldt med skønne hits, forelskelse, flirt og drømme for fremtiden

Tag med på musikalsk rejse, når sanger, skuespiller og entertainer Annette Heick og skuespiller og Vild med Dans-vinder Caspar Phillipson fortolker sange som Ain’t No Mountain High Enough, Rør ved mig, Gem et lille smil til det bli’r gråvejr og mange flere.

Pennevenner udspiller sig i 1970’erne og handler om to mennesker, der på tværs af Atlanten udvikler et særligt forhold gennem brevskrivning og musik på kassettebånd. Kvinden, som er dansk, bor i USA sammen med sin søn, der spiller klassisk klaver. Manden bor alene i Danmark. De skriver til hinanden om det, der foregår lokalt og ude i verden: energikrise, kvindefrigørelse, polarisering, en præsident, der skal for en rigsret, et jordskredsvalg – alle sammen temaer, som vi genkender i vores hverdag i 2024.

I takt med at pennevennernes breve bliver mere og mere personlige, udvikler venskabet sig, og følelserne vokser. En dag, da vores mandlige hovedperson føler sig kaldet til at aflægge sin penneveninde en visit uden varsel, tager forestillingen pludselig en overraskende drejning.

Den romantiske fortælling bliver fremført live af dygtige musikere, som betyder at publikum også får en fantastisk musikalsk oplevelse. Det er første gang, at Annette Heick står bag sin egen forestilling fra idé til udførelse. Derfor har hun allieret sig med erfarne kræfter i form af blandt andre Jesper Malmose, som er manuskriptforfatter på adskillige succesfulde forestillinger.

Medvirkende: Annette Heick, Caspar Phillipson og Silas Phillipson
Idé: Annette Heick
Manuskript: Jesper Malmose
Iscenesættelse: Jan Hertz
Kapelmester: Søren Sebber
Musikere: Søren Sebbers Trio og Silas Phillipson


Spisning inden forestillingen

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant, Kunsten.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:00.

Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg og Teater- og Musikhusvennerne
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 90 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu