platt-form musikhuset esbjerg 2024

Platt-Form

15. Marts 2024 19:30

Danmarks skarpeste satiregruppe, Platt-Form, gæster Musikhuset Esbjerg. Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby er klar med deres anmelderroste show Er vi gået for langt?

Oplev Platt-Form i Esbjerg, når Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby gæster Musikhuset Esbjerg den 15. marts 2024.

Platt-Form blev overdænget med flotte anmeldelser, og publikum valfartede til Glassalen i Tivoli, da den satiregruppen i 2022 havde premiere på Er vi gået for langt?

Nu er Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby klar til også at få sydvestjyderne til at skrige af grin. Til marts 2024 gæster de nemlig Musikhuset Esbjerg med Er vi gået for langt?

Du kan glæde dig til et show fyldt med sang, sjove tekster og kærlige satiriske spark til både dem selv og publikum.

– Vi glæder os helt vildt til at komme rundt i landet og forhåbentligt få folk til at tisse lidt i bukserne. Af grin, selvfølgelig, lyder det fra Jakob Fauerby.


Kærlig satire og knivskarp musikalsk underholdning

Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby dannede Platt-Form i 2013. Siden er det blevet til tre shows, som anmelderne har kastet stjerner efter og kaldt både ”geniale” og ”nyskabende og banebrydende”.

I 2017 og 2018 var trioen værter ved Bodilprisen, og i 2018 havde den ansvaret for at føre publikum trygt gennem Reumertprisen. En pris, som gruppen to gange har været nomineret til.

I december 2022 var Platt-Form værter på TV2 Charlies Året der gak, hvor de forkælede seerne med kærlig satire og knivskarp musikalsk underholdning.

Platt-Form har sideløbende med deres liveshows medvirket i et hav af tv-programmer og også stået for radiosatiren på DR P1. Her har de blandt andet leverede lytterhit som Krisetelefonen for I-landsproblemer og Kirkesangerne.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer to skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Studie- og ungebilletterne er desværre udsolgt

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Sluttidspunkt: Vi forventer at forestillingen slutter omkring kl. 21:30. Der er pause i showet
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den
Planlæg dit besøg

  • Priser: 295 - 325 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen
  • Spilleperiode: 15. Marts 2024 19:30
  • Kategori: Comedy, Show, Tilflytter-tilbud
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu