Rasmus Walter

24. Oktober 2024 19:30

Rasmus Walter gæster Musikhuset Esbjerg med alle de kendte hits og nye sange

I 2022 kunne Rasmus Walter se tilbage på 20 år med først Grand Avenue og nu en succesfuld solokarriere.

”Jeg begyndte at se mig selv som solist, da Dybt vand slog igennem, og folk begyndte at skrive til mig for at sige, at teksten havde ramt noget i dem. Det var aldrig sket før, og den respons var så overvældende, at jeg vidste, at det var en dør, der ikke skulle lukkes igen”, fortæller Rasmus Walter.

Rasmus Walter står bag store hits som Endeløst, Verden i Stå, På en dag som i dag, Dybt vand, Heart of Stone og Lost In The Moment. I efteråret 2024 tager han, og hele bandet ud på en tour, hvor bagkataloget bliver fundet frem, men også med nye sange som Nyt Lys, og nyeste single Oven På Igen

Der kommer nemlig masser af musik fra Rasmus Walter det kommende år, og alt nyt som gammelt vil komme ud over scenekanten, når han gæster Musikhuset Esbjerg den 24. oktober.


Spisning inden forestillingen

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets køkken disker op med en lækker to-retters menu til dig og dit selskab.

Spis i Musikhuset Esbjerg i forbindelse med din forestilling

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Sluttidspunkt:
 Vi forventer, at forestillingen slutter omkring kl. 20:50
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu