Rikke Stokland

19. November 2024 19:00

Oplev Rikke Stokland, når hun gæster Musikhuset Esbjerg med sit nye show

I det sprudlende og tankevækkende show ”Hvad vil de gøre ved det” tager Rikke Stokland dig med på en guidet tour ind i den svære kunst at være ligeglad med andres mening.

Med en unik kombination af underholdning og personlig udvikling leverer Rikke Stokland konkrete værktøjer til, hvordan du kan håndtere frygten for andres mening samt budskaber, der inspirerer til at tænke anderledes, leve modigt og omfavne det autentiske og uperfekte.

Måske går du og drømmer om at sige jobbet op og købe en one-way-ticket til Bahamas? Eller spice hverdagen op med læbestift og mere glimmer? Eller måske blive bedre til at sige nej til ting, du egentlig ikke orker, uanset hvad nogen måtte synes om det?

Pak bekymringerne væk, læn dig tilbage og nyd en forrygende aften med god energi, inspiration og empowerment – og gør klar til at træde ind i en mere befriende tilgang til livet med mantraet ”hvad vil de gøre ved det”.


Det praktiske

Arrangør: BEntertained
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: 2 x 45 minutter
Planlæg dit besøg

  • Pris: 290 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 19. November 2024 19:00
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu