Ruben Søltoft Musikhuset Esbjerg 2024

Ruben Søltoft

13. September 2024 18:30

Ruben Søltoft er tilbage, og i efteråret 2024 indtager han Musikhuset med komik i verdensklasse i standup-showet Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?

OBS: Ruben Søltoft gæster også Musikhuset Esbjerg den 11. maj 2024. Læs mere her.

Det var på tide! Ruben-fans og standup-entusiaster kan igen glæde sig til at se den finurlige, elskelige og excentriske komiker præsentere materiale af vanligt overvældende og ekstremt ærlig karakter. Den klassiske standup er stadig hans foretrukne felt, og det bliver med en Ruben Søltoft i absolut topform, når han i 2024 rammer de danske byer.

“Jeg glæder mig helt vanvittigt til at komme ud i landet igen og overraske, forbavse og underholde. Det er virkelig på scenen, jeg føler mig allermest levende,” siger Ruben Søltoft om den kommende turné med det nye show, der har fået titlen Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?

Omdrejningspunktet er den mere eller mindre ufrivillige dannelsesrejse, Ruben har været på siden successhowet Ting fra min mund, som han gæstede Musikhuset Esbjerg med i 2018. 30’erne har på godt og ondt ramt den folkekære standupper som et godstog, men heldigvis, eller nærmere selvfølgelig, har det komiske potentiale i kvartlivskrisen vist sig at være katalysator for noget af det allerbedste materiale, Søltoft nogensinde har leveret.

Det er ‘coming of age’, men hvor man finder ud af, at man i virkeligheden nok bare er ‘of age’. Historierne står i kø som geniale og genkendelige frontale sammenstød med virkeligheden, der kan få enhver til at nikke genkendende eller bare grine helt ubehersket. Der kommer sandheder på bordet, der stikker dybere end tidligere, og emner som forventningspres, normer og selvindsigt kommer under kærlig, komisk behandling, når de i showet flankeres af fuldstændig vanvittige og vaskeægte historier om en nærdødsoplevelse i Mexico og en absurd gidseltagning i egen bil.

Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget? er et show om en ofte svigtende mavefornemmelse, identitetstab og genrejsning samt et håb om at få lov til at drømme igen – sådan bogstaveligt talt. Det bliver samtidsrelevant, personligt og møghamrende sjovt.


Det praktiske

Arrangør: All Things Live
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter før showet begynder
Sluttidspunkt: Vi forventet, at showet slutter omkring kl. 20:00. Der er ikke pause i showet.
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den
Planlæg dit besøg

  • Pris: 340 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 13. September 2024 18:30
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu