Sanne Salomonsen & The Antonelli Orchestra

12. April 2024 20:00

Oplev Sanne Salomonsens greatest hits og alle sangene fra gennembrudsalbummet Sanne, når hun sammen med The Antonelli Orchestra gæster Musikhuset Esbjerg

Sanne Salomonsen har gennem årtier været en institution i dansk rock og dannet grobund for en generation af håbefulde sangere rundt om i landet. Til april spiller hun hele sit store gennembrudsalbum Sanne fra start til slut, når hun gæster Musikhuset Esbjerg.

Sanne-albummet er fra 1989, og når touren begynder til foråret, vil det være 35 år siden, det udkom.

Publikum kan glæde sig til et gensyn med store hits som Kærligheden Kalder, Hvis du forstod, Jeg’ i live, Sæt Fri, Ingen kan forhindre og Tænk på mig.

Musikken på albummet er skrevet af Rugsted & Kreutzfeldt, og teksterne er af Thomas Helmig, Anne Linnet og Mats Ronander.

Det ikoniske album gik som den første danske plade nogensinde nummer ét i Sverige og solgte mere end en halv million eksemplarer i Skandinavien. Albummet blev årets mest solgte danske rockalbum, og udkom året efter i en engelsk version med titlen Love Is Gonna Call.

Udover Sanne repertoiret vil koncerter blive krydret med en række Greatest Hits, og akkompagneres af The Antonelli Orchestra ledet af Sannes gamle ven, Trommeslager og kapelmester Claes Antonsen. Orkesteret er kendt fra b.la. Vild Med Dans og Toppen Af Poppen.

Jeg glæder mig helt vildt til at spille mit største album igen fra start til slut og i den samme ånd det blev indspillet, sammen med min ven Claes Antonsen og hans skønne band, The Antonelli Orchestra. Jeg er sikker på at det bliver specielt. udtaler Sanne om koncerten, du kan opleve i Musikhuset Esbjerg.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant, Kunsten.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu