Søren Huss musikhuset esbjerg april 2024

Søren Huss

19. April 2024 20:00

Søren Huss vender tilbage til Musikhuset Esbjerg, hvor han indtager Koncertsalen med sine elskede klassikere og sange fra sit nye album

I løbet af det seneste år er publikum mødt talrigt op til Søren Huss’ koncerter, der har høstet stor ros fra publikum og anmeldere landet over. Det var med flere udsolgte koncerter, at Huss tidligere i år vendte tilbage på scenen efter to år helt uden for rampelyset.

”2023 har været en intens rejse tilbage på de scener, hvor jeg har levet mit arbejdsliv i mere end 25 år. Der har været meget på spil i mit system, men den energi er jeg samtidig fortrolig med og har savnet de sidste par år,” fortæller Huss.

“Der har været overvældende respons fra jer, der kom til koncerterne. Jeg kunne ikke have håbet på mere musikalsk og i modtagelsen af nye og gamle sange.”

Efter den varme velkomst tilbage til scenen er den fynske sanger og sangskriver nu klar til at gentage succesen med sin nye turné, hvor han med lige dele humor, sarkasme og alvor vil tage publikum med sig rundt i sit efterhånden imponerende sangkatalog, og hvor publikum kan forvente, at Huss og hans band også har noget helt nyt i støbeskeen.

“2024 bliver et fyldigt år i min musikalske verden, hvor jeg igen starter den store bandbil op med Hussbandet ombord; Lars Skjærbæk (guitar), Morten Jørgensen (bas), Jesper Elnegaard (trommer) og Christian Balvig (keys). Landets dygtigste mennesker på lyd og lys og ikke mindst en ny plade i kufferten.”

Søren Huss vil med sit autentiske væsen føre sit publikum gennem hele det menneskelige følelsesregister med intentionen om at efterlade dem både bevægede og underholdt.

”Jeg glæder mig allerede nu til at lande i koncertsale i april og har en fornemmelse af, at det kan blive helt særligt,” tilføjer Søren Huss.


Koncertanmeldelser

”Søren Huss fik stående ovationer, og det fortjente han. Publikum elskede ham.”

★★★★★☆ – GAFFA

”Søren Huss’ comebackturne blev en poetisk påmindelse om alt det, vi alle sammen har til fælles og alle de gode grunde til at blive ved.”

★★★★★★ – Jyllands-Posten

”Søren Huss er ingen helt almindelig sanger og sangskriver, og det er ingen helt almindelig glæde, jeg mærker i kroppen. Både på hans og musikkens vegne er jeg helt ualmindeligt glad for, at han er tilbage på scenen.”

★★★★★☆ – Fyns Stiftstidende


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant, Kunsten.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu