drik og strik lærke bagger christine feldthaus musikhuset esbjerg maj 2024

Strik & Drik

3. Maj 2024 19:00

Christine Feldthaus og Lærke Bagger er klar med det forrygende strikke/drikke-talkshow Strik & Drik i Musikhuset Esbjerg

Tag dit strikketøj og et glas vin eller en øl med i Teatersalen i Musikhuset Esbjerg, og få en forrygende aften i selskab med de stikkende humørbomber Lærke Bagger og Christine Feldthaus.

Strikdesigner Lærke Bagger og hobbystrikker og livsstilsekspert Christine Feldthaus inviterer indenfor til det interaktive talkshow Strik & Drik, hvor du må spørge om alt, hvor der er fede præmier og publikums-strikkestafet, og hvor du får lov at grine igennem.

Omdrejningspunktet er glæden – tips og tricks ved den fælles passion – og røverhistorier fra det virkelige strikkeliv. Og dem har de to kvinder mange af. Ikke mindst ”behind-the-scenes” fra deres europæiske strikkerejseshow Feldthaus & Bagger taber masken, der blev sendt på DR i 2022.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 minutter, inden koncerten begynder
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: Vi forventer, at showet slutter omkring kl. 20:45. Der er pause i showet.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu