Svanesange – Jens Søndergaard synger Schubert

28. August 2024 20:00

Jens Søndergaard synger Schubert

Arrangementet er en del af Den Ny Operas Tryllefløjten & Festival 2024. Du kan se det fulde program og købe partoutkort til festivalen her

De døde unge. I december 1791 ringede begravelsesklokkerne i Wien over den blot 35-årige Mozart. Få år senere blev Franz Schubert født i samme by. Hans liv blev endnu kortere. Schubert fik bare 31 år til at skabe sit livsværk – den tyske lied.

Ved aftenens koncert synger barytonen Jens Søndergaard, akkompagneret af pianisten Peter Møllerhøj, Schuberts smukke sang-cyklus Schwanengesang (meget passende i en festival hvor Mozarts egen”svanesang”, Tryllefløjten er hovedproduktionen).

Jens Søndergaard er til daglig en del af Den Kongelige Operas solist-ensemble. Hvis Den Ny Opera havde sådan et, ville Søndergaard være selvskrevet medlem. Hos os har han sunget Wotan i de to Wagner-operaer Rhinguldet og Siegfried og Ford i Falstaff – for blot at nævne de seneste sæsoner – og Jens Søndergaard er tilbage i rollen som Gunther, når vi i sommeren 2025 når frem til Ragnarok – fjerde kapitel i Esbjerg-Ringen.

Nu bliver der lejlighed til at møde Jens Søndergaard som den fine lied-fortolker, han også er.


Det praktiske

Arrangør: Den Ny Opera
Varighed: Koncerten varer ca. 1 time.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu