Tennis

6. Maj 2024 19:30

Don Gnu er i sit livs form og klar til at sende et serv-es af komisk danseforestilling afsted efter dig

Spar 90 kr.: Køb billet til denne og to andre forestillinger, så kan du spare op til 90 kr. pr. billet. Læs mere her, og se alle forestillingerne, hvor dette tilbud gælder

De to tennisguruer Don McEnroe og Björn Gnu står endnu engang over for hinanden i den ultimative og altgørende duel, vi alle har ventet på.

Træningen har været hård og umenneskelig, for intet står højere end ønsket om at vinde. Med alt fra fingerstrik til tango-wrestling, beskidte tricks og det bedste 80’er-look kæmper de to rivaler en nervepirrende kamp om at kunne dømme den anden ude. Men spørgsmålet er, hvad sejren er værd?

Don og Gnu er tilbage i deres livs form og tager os med på en actionfyldt, sveddryppende og poetisk jagt på sandheden om ægte kampånd. Med slapstickkomik og rørende dans forsøger de to antihelte i bedste Don Gnu-stil at vikle sig ud af det net, de selv har fået rodet sig ind i.

Performance og koreografi: Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen
Komponist: Alice Carreri
Film: Christoffer Brekne
Producenter: Kathrine Kihm og Malene Cathrine Pedersen
Produktion: Don Gnu, Aveny-T og Bora Bora


Spisning inden forestillingen

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer to skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg og Teater- og Musikhusvennerne
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 90 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu