The Music of Hans Zimmer and Others

4. Marts 2024 20:00

The Music of Hans Zimmer & Others – A Celebration of Film Music er en uforglemmelig koncert og en audiovisuel begivenhed for alle aldersgrupper, filmentusiaster og musikelskere

Vær med til en fejring af Hans Zimmers musik. Musikken bliver fremført af Hollywood Film Orchestra i et imponerende show med lysinstallationer, laserprojektioner og udvalgte filmklip. Stjernesolister fra Original Broadway Production vil fremføre uddrag fra Løvernes Konge, Zimmers mest elskede hit.

Ingen anden komponist har haft så stor indflydelse på filmverdenen i de sidste to årtier som den Oscar-, Globe- og Emmy-vindende komponist Hans Zimmer med hans imponerende kompositioner til film som James Bond, The Lion King, Pirates of the Caribbean, Gladiator, The Dark Knight, Man of Steel, Inception og Interstellar.

Hans Zimmer blev berømt med sin musik til Rain Man, og siden da har han hjulpet med at løfte mange af Hollywoods film til kæmpesucceser. For filmmusikken til Christopher Nolans Dunkirk modtog Hans Zimmer sin 11. Oscar-nominering.

Publikum vil høre interessante baggrundshistorier, såsom hvordan Hans Zimmer smuglede en besked mod apartheid i en sangtekst til The Lion King på det oprindelige sprog og fortalte Disney-koncernen, at det handlede om sommerfugle.

Den jødisk-fødte Zimmer er en kunstner med samfundssind, han komponerede en sang til ofrene for skyderiet i Batman-biografen i Aurora samt musik imod klimaforandringer.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Det praktiske

Arrangør: Star Entertainment
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: 2 timer inkl. pause

  • Priser: 490 - 990 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 4. Marts 2024 20:00
  • Kategori: Koncert, Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu