The Music of Lord of the Rings

5. Marts 2024 20:00

Oplev The Music of The Lord of the Rings & The Hobbit & The Rings of Power – the Concert i Musikhuset Esbjerg

Den bedste musik fra filmene opføres i en koncert med en særlig gæst, et filmorkester og et kor, samt Oscar-vindende musik af Howard Shore, Annie Lennox, Enya, Ed Sheeran og den nye Amazon-serie The Rings of Power.

Hobbitterne er på vej – med deres musik! Den musikalske verden af hobbitter og elvere fra J.R.R. Tolkiens Ringenes Herre og Hobbitten vil blive opført i en koncert med et filmorkester, kor og stjernesolister. En to timer lang aftenforestilling byder på en særlig gæst og unik musik, der spænder fra de truende lyde fra Mordor og de skingrende angreb fra de sorte ryttere til de smukke lyriske melodier fra elverne.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Det praktiske

Arrangør: Star Entertainment
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: 2 timer inkl. pause

  • Priser: 490 - 990 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 5. Marts 2024 20:00
  • Kategori: Koncert, Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu