The Wailers

10. August 2024 20:00

Oplev The Wailers i Musikhuset Esbjerg, hvor det ikoniske reggaeband fejer 40-året for udgivelse af Bob Marley and The Wailers’ album Legend og udgivelsen af filmen Bob Marley: One Love

Venteliste
Koncerten er desværre udsolgt, men du kan skrive dig på ventelisten, så kontakter vi dig, hvis der skulle komme flere billetter i salg. Tryk på “køb billet” for at skrive dig på ventelisten

Musikhuset Esbjerg er stolte over at kunne præsentere det legendariske reggaeband The Wailers, der indtager Teatersalen med en perlerække af Bob Marley and The Wailers’ udødelige klassikere.

Koncerten med The Wailers finder sted 40 år efter, at Bob Marley and The Wailers’ album Legend udkom og kort tid efter, at den nye biopic Bob Marley: One Love er udkommet. Og det er netop musikken fra Legend – et album som musikmagasinet Rolling Stone har kåret til det 43. bedste album nogensinde – og fra One Love, der er omdrejningspunktet for koncerten.

Du kan se frem til at høre klassikere som Is This Love, No Woman No Cry, Could You Be Loved, Three Little Birds, Get Up, Stand Up, One Love og alle de andre ikoniske hits, Bob Marley and the Wailers står bag.


I sin fars fodspor

The Wailers bliver i dag ledet af Aston Barrett Jr., der er søn af Aston ”Family Man” Barrett – den originale bandleder i Bob Marleys backingband. I filmen Bob Marley: One Love er det i øvrigt netop Aston Barrett Jr., der spiller rollen som ”Family Man” Barrett, så cirklen er efterhånden sluttet.

Under Aston Barrett Jr. ledelse bevarer The Wailers ikke kun deres tidløse lyd, men beriger den også med nye dimensioner. Sangeren Mitchell Brunings har med sin sjælfulde stemme og dynamiske tilstedeværelse på scenen tilført bandet frisk energi og karisma, der forstærker den samlede oplevelse.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at opleve reggaelegenderne The Wailers, når de fejrer arven fra Bob Marley and The Wailers Legend og den filmiske hyldest Bob Marley: One Love i Musikhuset Esbjerg.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant, Kunsten.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu