Tryllefløjten og Festival 2024

23. August 2024 10:00 - 30. August 2024 10:00

Til august slår Den Ny Opera dørene op for Tryllefløjten og Festival, som er 9 skønne sommerdage i træk fyldt med forestillinger, koncerter, foredrag og andre gode oplevelser. I år med Mozart og hans opera Tryllefløjten i centrum. Du kan spare mange penge og få adgang til alle festivalens arrangementer ved at købe et partoutkort

Der venter et overflødighedshorn af skønne musikalske oplevelser for både børn og voksne, når Den Ny Opera gentager succesen og slår dørene op for deres sommerfestival den 23. august.

Du kan vælge enten at købe billetter til de enkelte forestillinger og arrangementer – eller du kan købe partoutkort og dermed få fri adgang til premieren på Tryllefløjten og til ALLE koncerter, forestillinger og arrangementer til festivalen.

Prisen for et partoutkort er kun 995,- kr. inklusive maden ved to arrangementer, hvor den indgår i prisen. Til sammenligning er den samlede løssalgspris 1.790,- kr.

Vi sørger for, at der er plads til ALLE partoutkort-holdere til ALLE arrangementer, så det eneste man skal gøre, er at møde op til alt, hvad man orker.

Du køber partoutkort ved at klikke her


Se lige det her spændende og sprudlende program

Festivalens hovedforestilling behøver jo ingen introduktion. Mozart sidste musikdrama, Tryllefløjten, er en magisk skærsommernatsdrøm – en opera for alle – en opera for folket!

Den Ny Opera har samlet et fornemt sangerhold, der tæller gamle kendinge som Joachim Knop og Morten Staugaard i selskab med unge fremadstormende sangere som Louise McClelland, Jonathan Koppel, Sibylle Glosted og Frederikke Kampmann. Jakob Næslund Madsen sætter i scenen og i orkestergraven sidder et stærkt udvidet ESBJERG ENSEMBLE. Det bliver en magisk, dramatisk, musikalsk fest, som man ikke må gå glip af!

KONCERTER, FOREDRAG OG FILM

I kølvandet på opførelserne af Tryllefløjten følger så en uge med en bred buket af oplevelser. Mandag har vi lejet Bio 1 i broen og viser her Milos Formans Mozart-film AMADEUS. Tirsdag fortæller Martin Guldberg om Mozart, og Esbjerg Ensemble spiller wienerklassisk kammermusik i verdensklasse. Onsdag byder på en snak om vores egen aktuelle Tryllefløjten-opsætning og ikke mindst på Schuberts lied-cyklus Schwanengesang sunget af barytonen Jens Søndergaard. Torsdag spiller pianisten Ulrich Stærk klavermusik af Mozart og Beethoven, hvorefter der så ellers er dømt

MAD OG SANG i torsdag aftens gastronomisk-musikalske gensyn med italiensk mad og italienske operahits i BELLA NOTTE, og en lettere anretning når festivalen op ad lørdag formiddag sluttes af med en omgang frisk og fornøjelig OPERA-BRUNCH, hvor den sene morgenmad indtages i selskab med hele sangerholdet bag Tryllefløjten.

Men inden da – fredag aften – mødes

MOZART MED MORTEN KORCH i Musikhuset i operakompagniet Nontadars frie, håndholdte og landligt lystige fortolkning af Figaros Bryllup, efter at vi tidligere på dagen har mødt en helt anden Mozart i Treenighedskirken, hvor sangere og musikere bl.a. opfører hans Exultate Jubilate.

Og har man ikke helt tabt pusten, så er der alle hverdage FÆLLESSANG for de morgenfriske og sangglade i Musikhuset.


Få det fulde overblik her

Fredag den 23. august
19.30 TRYLLEFLØJTEN Premiere i Koncertsalen

Lørdag den 24. august
10.00–16.00 BØRNENES DAG arrangementer for børn i og omkring Musikhuset

Søndag den 25. august
19.30 TRYLLEFLØJTEN Forestilling i Koncertsalen

Mandag den 26. august
10.00 Morgensang i Hovedfoyeren
18.00 AMADEUS Mozart-film i Broen

Tirsdag den 27. august
9.00 Morgensang i Hovedfoyeren
10.30 Tryllefløjten for skolebørn
16.00 Mozart-foredrag med Martin Guldberg
20.00 Dreamer’s Circus

Onsdag den 28. august
9.00 Morgensang i Hovedfoyeren
10.30 Tryllefløjten for skolebørn
16.00 ”Vores Tryllefløjten” – foredrag/samtale med Jakob Næslund
20.00 Svanesange – Lied-koncert med Jens Søndergaard

Torsdag den 29. august
9.00 Morgensang i Hovedfoyeren
10.30 Tryllefløjten for skolebørn
16.00 Ulrich Stærk spiller Mozart og Beethoven
19.30 Bella Notte – italiensk mad og sang)

Fredag den 30. august
10.00 Morgensang i Hovedfoyeren
16.00 Mozart møder Händel – Koncert i Treenighedskirken
20.00 ”Når bønder elsker” – Figaros Bryllup møder Morten Korch

Lørdag den 31. august
11.00 Opera-Brunch – festivalafslutning i Hovedfoyeren


Det praktiske

Arrangør: Den Ny Opera

Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu