Vanvittig Verdenshistorie

15. November 2024 19:00

Nu tager Vanvittig Verdenshistorie Podcast på sin allerførste Danmarksturné og lægger selvfølgelig vejen forbi Musikhuset Esbjerg

Efter i seks år at have udfoldet verdenshistoriens løjerligste øjeblikke foran mikrofonerne, er Alexander Janku og Peter Løhde nu klar til at rejse landet tyndt endnu engang for at optage en række specialafsnit. Denne gang i form af en vaskeægte Danmarksturné!

Formatet er, som du kender det fra live-episoderne – men med et twist: Det er by request.

Gennem tiden har de to århusianske gutter modtaget tusindvis af forslag til gode, dumme og sjove historier. Den lange liste har de nu kogt ned til de ti allermest efterspurgte. Hver af de ti byer på turneen byder altså på en ny, unik historie, der har stået øverst på lytternes ønskeseddel.

I Musikhuset er det den vanvittige historie om Chickie Donohue, du kan glæde dig til at få fortalt.

Det hele bliver selvfølgelig i vanlig stil fortalt og optaget live på scenen foran – og i samarbejde med – publikum! Glæd dig til en forrygende aften i selskab med nogle af historiens største personligheder. Og to fedladne gutter fra Aarhus.

Det bliver et potpourri af vilde militærfolk, pirater, forretningsmoguler og dumme historiske events, leveret med en solid omgang humor og en god bajer til. Præcist, som du er vant til.

Alexander og Peter kalder det selv en hyldest til den dedikation og kærlighed, som podcastens over 50.000 lyttere har udvist gennem tiden. Kritikere kalder det en måde at tjene nogle flere penge.

Om ikke andet taler tallene for sig selv: Med over 10.000.000 downloads har Vanvittig Verdenshistorie været fast inventar på podcast-hitlisterne gennem de forgangne seks år. Dét her bliver vanvittigt – og helt perfekt!


Spisning inden showet

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden showet. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer to skønne retter til dig og dit selskab.

Menuen består af forret og hovedret.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:00.


Det praktiske

Arrangør: BEntertained
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

  • Pris: 290 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 15. November 2024 19:00
  • Kategori: Comedy, Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu