Vent med at blive skilt til i morgen

25. September 2024 19:00

Vent med at blive skilt til i morgen er et show om svangerskab, moderskab, ægteskab, galskab og du ved… garderobeskab

Der er meget at tage fat på, når Christina Sander og Nina Claire Crossland går på scenen og taler om de svære, urimelige og til tider latterlige situationer vi alle kan havne i som kvinde, mor og kæreste. De to populære influencere skaber et helt særligt fællesskab i salen og indgår i en hylende morsom dialog med publikum om alt fra forventningspres til presseveer – godt krydret med nye sandheder om vasketøj, bleskift, madpakker og sexliv… eller mangel på samme? Og mon ikke også telefonen ringer hos den berømte Krænkelses-hotline?

Gå ikke glip af dette unikke show, der giver dig begavet indsigt i graviditet, fertilitetsbehandling, the mental load, løngab, tissekoner og meget, meget mere. Christina og Nina forsikrer dig om, at vi er mange kvinder, der oplever de samme situationer og har den samme slags udfordringer. Så selvom du tror, det kun er din mand, den er gal med, er vi måske i virkeligheden alle gift med den samme mand? Så vent lige med at smide ham ud. Måske er det ikke udelukkende hans skyld…


Christina Sander

Journalist, influencer og mor til tre. Christina er kendt for at dele moderskabets og parforholdets udfordringer med ærlighed og en god portion humor. Hun er kendt for at stå ved sine holdninger, og formidler dem med stor viden og præcision, som skaber et unikt sammenhold blandt hendes følgere. Christinas Instagram-profil er en blanding af ærlige beretninger, samfundsmæssige udfordringer og hjertevarme øjeblikke.


Nina Claire

Jura-uddannet, influencer og mor til tre. Nina er ikke bange for at dele sine skildringer af livet – altid med en humoristisk vinkel. Ninas Instagram-profil er en blandet pose bolsjer af upolerede glimt fra en hverdag, som viser hjemmet både når det er pænt, når det hele sejler og når hun flår sig i håret over moderskab og parforhold. Med et ærligt og hjertevarmt perspektiv kommer du med helt indenfor i Ninas liv. Med humor og ærlighed sætter Nina en ære i at hendes følgere kan relatere til indholdet og føler sig set.


Det praktiske

Arrangør: Music & Passion ApS
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Varighed: Showet forventes at vare 2 timer og 10 minutter inkl. pause
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

  • Priser: 325 - 375 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 25. September 2024 19:00
  • Kategori: Comedy, Foredrag
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu