Vinden i piletræerne

16. September 2024 16:00

Tag familiens yngste med til en eventyrligt farverig og magisk udgave af den elskede klassiker Vinden i piletræerne

Spar 90 kr.: Køb billet til denne og to andre forestillinger, så kan du spare op til 90 kr. pr. billet. Læs mere her, og se alle forestillingerne, hvor dette tilbud gælder

Vinden i piletræerne er historien om Muldvarp, der forlader sit ensomme, mørke hjem og finder sammen med den venlige Mosegris, der lever i brinken ved den store flod. Mosegris lærer ham blandt andet om Vildskoven og de farer, der lurer i den.

Deres ven Tudse er ikke særlig eftertænksom, ret så egoistisk og meget fascineret af biler i høj fart. Udover at Tudse er tæt på at slå sig selv og andre ihjel med sin hensynsløse kørsel, skubber han alle væk med sin arrogance og lever i uønsket ensomhed. Så Muldvarp og Mosegris sætter sig for at hjælpe deres ven, og sammen begiver sig ind i Vildskoven for at rådføre sig med den mystiske Grævling.

Vinden i piletræerne er en visuel smuk og sanselig forestilling med biler, både og tog, med vigtige tematikker om venskab, tolerance og fællesskab. Teater Next har sat alle sejl til for at give børn og voksne i alle aldre en teateroplevelse udover det sædvanlige.

Vinden i piletræerne anbefales fra 5 år.

Medvirkende: Cecilie Bogø Bach, Mikkel Baden-Jensen, Sara Line Møller Olsen og Christian Bergman
Manuskript og instruktion: Christian Bergman
Musik: Christian Dahlberg
Sangtekster: Christian Dahlberg og Christian Bergman
Scenografi: Kirsten Brink
Lyddesign: Anders Leth Jensen
Dramaturg: Michael Slebsager
Produktion: Teater Next


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg og Teater- og Musikhusvennerne
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 90 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu